woensdag 29 oktober 2014

Muziek - Ken je dit liedje nog #4

Vandaag is het alweer tijd voor deel 4 van "Ken je dit liedje nog". De vorige delen gemist kijk hier voor deel 1, deel 2 en deel 3. Vandaag heb ik weer drie leuke nummers gevonden en graag deel ik deze met jullie. 

Lou Bega - Mambo No 5Dit was één van de eerste nummers waar ik op danste tijdens mijn dansoptreden. Als klein meisje swingde ik samen met mijn dansgroep op het podium. Natuurlijk is het nummer als je op oudere leeftijd luistert heel verkeerd haha maar dat maakt niet uit want hij blijft vrolijk.

Vengaboys - We're going to Ibiza!


Alweer een nummer waar ik mee optrad tijdens dansoptreden al was ik ook wel echt fan van de Vengaboys. Als ik wel eens oude films van vroeger terug kijk en dan het dansje wat wij hierop danste dat was zo schattig. Simpel maar toch heel leuk voor beginnende danseresjes. 

Bob Sinclar & Fireball - What I WantOké dan nu even een heel ander nummer! Het eerste woord wat bij mij hier naar binnen schiet is: BARCALONA. In de vierde klas van het vmbo-t gingen wij een week naar Barcalona en hier heb ik de tijd van mijn leven gehad met mijn schoolgenootjes. Elke avond uitgaan, shoppen, gek doen en vooral veel plezier hebben. Een geweldige tijd hebben we hier gehad en dit lied werd een aantal keer per dag gedraaid. 

Zo begonnen we met twee oudere nummers en eindigde we met een lied van een aantal jaren terug wat een grote hit was. Tot de volgende keer bij deel 5 van "ken je dit liedje nog"

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.