dinsdag 14 oktober 2014

Origin Chocolate Event in Amsterdam 25 oktober


Chocolade daar kun je mij echt heel blij mee maken. Néé wakker maken vind ik iets te overdreven maar staat er een bakje met heerlijke pralines voor me dan kan ik er echt niet van afblijven. Zaterdag 25 oktober 2014 is er daarom een perfect event voor mij in Amsterdam namelijk de: Origin Chocolate Event. In het Koninklijk Instituut voor de Tropen vind deze leerzame en lekkere dag plaatst. 

Tijdens deze dag zijn er maar liefst 14 bekroonde makers en experts om hun producten en gastronomische chocolade presenteren om te proeven aan het publiek. Deze 14 chocolade kenners hebben prijzen gewonnen op het International Chocolate Award. Dit is te vergelijken met het winnen van een Oscar maar dan in de chocoladewereld. De dag staat in het teken van duurzame chocolade met een specifieke oorsprong. Origin chocolade houdt in dat deze is gemaakt van cacaobonen uit een specifieke regio. De chocolade is bovendien ook nog een 100% slaaf-vrij.


Wat kun je onder andere doen tijdens deze dag?

- Maak kennis met 's werelds meest gerenommeerde chocolatiers en deskundigen
- Proef vele origine chocolades door top patissiers en chocolatiers
- Combineer wijn-spijs combinaties met oorsprong chocolade

Exclusief Chocolade diner op vrijdag 24 oktober 2014

Wil je hierbij zijn wees er dan snel bij want de kaarten zijn maar beperkt. Chef-kok Chris Naylor van sterrenrestaurant Vermeer zal een heerlijk chocolade diner bereiden. De kaartverkoop voor het diner is online tot 19 oktober.

Prijzen voor het Origin Chocolate Event en Chocolade diner:

- Online ticket beschikbaar tot 24 oktober voor € 12.50
- Ticket gekocht bij de ingang voor € 16.50
- Ticket voor het chocolade diner voor € 55,- exclusief wijn en dranken



Locatie: Koninklijk Instituut voor de Tropen
Tijd: 10:30 tot 21:00

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.