maandag 27 oktober 2014

Personal Life - Eerste bestelling online bij Lush


Ik volg al een aantal jaren verschillende beautybloggers en zodra zij de Halloween en kerstcollecties laten zien, ben ik gelijk enthousiast. Ook komen vaak de producten van Lush voorbij maar op de lemony flutter na heb ik hiervan nooit iets gekocht. Toch ben ik al een hele tijd benieuwd naar de bruisballen van Lush voor in bad maar helaas ik heb geen bad in huis. Toen bedacht ik me van de week opeens dat ik wij in CenterParcs over 11 dagen wel in een bad hebben dus heb ik samen met mijn zus een kleine bestelling gedaan.

Wie is Lush?

Lush is een winkel die verse handgemaakte producten maakt. Zij maken hun producten van verse biologische groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten. Ook zijn hun ingrediënten niet getest op dieren maar juist op mensen. Lush bedenkt zijn eigen producten en geuren, maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn en door wie. 

Lush verkoopt een heleboel van producten tegen de zon, gezicht, lichaam, make-up, haar, parfums, cadeaus, douche, voor de fun en bad. De badproducten zijn over het algemeen heel geliefd omdat ze allemaal hun eigen verhaal hebben en effect daarom ben ik heel benieuwd wat ik er ga vinden. Van de drie producten die wij besteld hebben zal ik ook een review online plaatsen na mijn vakantie.

Producten die ik nu heb besteld bij Lush.


1. The Wizard - Bubble Bar 100 gram €6.25


Deze kleine tovenaar zorgt voor knetterende magie in je badwater. Door de kalmerende en ontgiftende mandarijn-, jeneverbes- en venkelolie is je stress in één klap verdwenen en sta je weer stevig op je beide benen. De Wizard verdwijnselt zichzelf na Halloween, dus zorg dat je er genoeg in huis hebt om het partyseizoen mee door te komen.


2. Sparkly Pumpkin - Bubble Bar 100 gram €5.75


Heerlijk, als je 's avonds thuiskomt en het buiten koud is, zo'n geweldig warm schuimbad. Sparkly Pumpkin heeft een kruidige fruitgeur, misschien ken je deze nog van vorig jaar. Toen hadden we een zeep met deze geur, Mr Punch. Verkruimel een stuk Sparkly Pumkin onder stromend water, voor lekker veel bubbels.


3. Mmm Melting Marshmallow Moment - Luxury Bath Melt 100 gram €5.95


Het lijkt een beetje op een aardbeienijsje, of misschien een frambozentaartje, maar het is een zoete, ontspannende melt die je zo in je warme badwater laat rollen. Ontspan, terwijl je het langzaam ziet smelten in een heerlijk zacht schuimlaagje met verzorgende amandelolie en goudsbloem. Mmmmmm...

De eerste is voor mijn ultieme badmoment, de twee voor mijn zus en de derde gaan we samen delen. Natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan maar als ik de verhalen moet geloven is het dat zeker waard. Ben je toevallig in de buurt van één van de winkels ga dan zelf even langs want de verzendkosten zijn €6.60 dus zeker wel prijzig. Ik ben heel benieuwd wat mijn zus en ik van deze badproducten gaan vinden maar dat zien jullie zo snel mogelijk terug op mijn blog.


Liefs Chantal

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.