maandag 6 oktober 2014

Personal Life - Helaas vakantie voorbij!

Ik had vandaag nog even één dagje vrij voordat ook mijn weekje vakantie voorbij was. Jasper is inmiddels alweer druk aan het werk en ik mag er morgen ook weer aan geloven. Deze 11 dagen zijn voorbij gevlogen maarja dat is altijd het geval met vakantie. We hebben een aantal dagen lekker opgeruimd bij Jasper thuis, een dagje naar Den Helder geweest, gewinkeld, uit eten en vooral genoten van elkaar. Helaas ging het huis niet door waar we een oogje op hadden omdat de verkoopster een hoger bedrag in gedachten had dan wij. Zaterdag zijn we naar de Open huizen dag geweest en hebben we een aantal leuke huizen gezien maar we zien het allemaal wel. We willen heel graag samen een huis kopen maar dan moet het wel het huis zijn waar we ons beide goed bij voelen.

Toch ben ik alweer aan het aftellen naar de volgende vakantie en daar heb ik super veel zin in. Over 32 dagen gaan we namelijk met de familie naar CenterParcs de Vossemeren in België. We zijn nog niet naar dit park geweest maar volgens mijn neef en zijn vriendin die ook meegaan is het geweldig. Oja niet te vergeten mijn lieve stoere neefje Nick gaat ook mee! Dit was dus even een weekje er tussen uit en over 32 dagen gaan we dan echt een hele week genieten in CenterParcs.


Ik hoop dat ik het ritme wat betreft bloggen er tijdens mijn werk ook weer lekker in kan houden want deze week is het super gegaan. Ik heb wel het één en ander voorgewerkt dus het zou goed moeten komen maar bij mij weet je het soms niet. Ik doe me best want ik vind het onwijs leuk om voor jullie blogartikels te schrijven.

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

  1. Het is altijd spijtig als je vakantie voorbij is! Maar boek nu al je volgende CenterParcs vakantie met korting en je zal het je niet beklagen ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Néé we gaan over 19 dagen alweer die kant op en de volgende zullen we dan een maand daarop vast alweer gaan boeken!

    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.