woensdag 15 oktober 2014

Personal Life: Update Huizenjacht!Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst over onze huizenjacht. Ik dacht dat we namelijk zo wel even een huisje konden vinden maar er komt zoveel bij kijken en je word met de dag kritischer. De open huizen dag was zeer geslaagd en dat zorgde er ook voor dat we meerdere huizen leuk vonden. We besloten om te reageren op een huurhuis die nu in de verkoop gezet werd maar helaas er was nog een andere partij die geintresseerd waren dus moesten we beide ons uiterste bod uitbrengen. De tegenpartij bleek de vraagprijs geboden te hebben en wij zaten er net iets onder dus helaas. Gelukkig hadden we op dat moment nog een huis die we beide leuk vonden dus besloten we daar een bod op te doen. Toch begon ik de dagen er na een beetje te twijfelen over het huis waardoor we weer even op Funda zijn gaan kijken of er nog iets op stond en ja hoor.

Hoe stom er stond namelijk nog een huurhuis te koop van dezelfde huurbaas. Deze vraagprijs lag een stuk lager en oké er moet nog wel het één en ander gebeuren maar dat hebben wij er zeker voor over. Omdat we snel willen handelen gaat Jasper vandaag langs het huis om te kijken of het echt een huis is voor ons. Helaas werk ik vandaag bij een ander filiaal dus kon absoluut niet vrij krijgen maar ik heb alle vertrouwen in Jasper. Als dit huis toch niks word moeten we even samen gaan kijken of we toch voor dat ene huis moeten gaan waar ik enigszins me twijfels over heb. Het zijn namelijk wel allemaal puntjes die je zelf kan veranderen maar hebben wij daar zin in.

Een huis kopen is dus echt niet zo makkelijk want hoe langer je bezig bent hoe lastiger het word. Ik heb namelijk het gevoel dat ik alle huizen al heb bekeken en er maar niets op komt te staan haha. Geduld, geduld dat moeten we maar blijven houden maar soms is dat echt lastig.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.