donderdag 2 oktober 2014

Review - Goody Good Stuff snoepjes


De Goody Good Stuff snoepjes liggen alweer een tijdje in de winkels en toch schrijf ik er zo laat pas iets over. Zodra het product in de winkels verscheen ben ik op zoek gegaan naar Goody Good Stuff maar kon het toen niet vinden. Daarna was ik Goody Good Stuff eigenlijk vergeten tot een paar weken terug toen ik het zag liggen in de schappen. Enthousiast als ik was besloot ik het mee te nemen en het te gaan proeven.

Tegenwoordig hebben al veel kinderen op jonge leeftijd last van een allergie en dat is heel lastig. Ouders moeten eerst de achterkant van een snoepje lezen voordat ze het aan hun kind kunnen geven. Helaas in velen gevallen zit er net weer een ingrediënt in die niet samenwerkt met de allergie waardoor het snoepje weer terug word gelegd. Goody Good Stuff daarin tegen heeft nu een snoepje op de markt gebracht die gegeten kan worden door bijna alle kinderen.

Goody Good Stuff is namelijk:

- Glutenvrij
- Lactosevrij
- Gelatinevrij
- Notenvrij
- Ei vrij
- Soja vrij

Ook zijn de Goody Good Stuff gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Doordat er geen gelatine gebruikt word in de snoepjes is het ook nog eens geschikt voor veganisten. Helaas zit er wel glucosestroop in maar dat moeten we maar voor lief nemen. Natuurlijk is dit niet een heel gezond snoepje want suiker zit er wel in maar altijd een beter alternatief dan ander snoep uit de winkels. 

Goody Good Stuff is in maar liefst 6 varianten verkrijgbaar:

1. Mix Bag - Uitdeelmix van minizakjes met Koala Gummy Bears en Cola Breeze
2. Sour Mix & Match - zachte en zuur greinde gums van 2 fruitige smaken
3. Koala Gummy Bears - zacht/zoete gums met verschillende fruitsmaken in één zak
4. Cola Breeze - zachte en zoet gesuikerde gums met colasmaak
5. Summer Peaches - zachte en zoet gesuikerde gums met perziksmaak
6. Cheery Cherries - zachte en zoet gesuikerde gums met kersensmaak

Je herkent misschien de snoepjes wel van een ander groot snoepjesmerk. Ik vind dit een hele goede keuze van de oprichtster van Goody Good Stuff omdat kinderen zich dan niet apart voelen. Je eet namelijk het zelfde snoepje als die van je vriendjes. Qua smaak proeven ze ook gewoon zoals ik ze ken en het cola flesje blijft toch echt wel mijn favoriet.

Waar te koop?

Goody Good Stuff is nu veel makkelijker te verkrijgen bijna elke supermarkt in Nederland verkoopt de snoepjes. De losse zakjes kosten € 1.59 per stuk en de uitdeelzak kost € 1.99. Ik zou ze zeker eens proberen als je jouw kinderen een beter en gezonder alternatief voor een snoepje wilt geven.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.