vrijdag 10 oktober 2014

Rudolph's Bakery producten van 24Kitchen bij Cook & Co en Blokker


Als ik een programma uit moet kiezen waar ik regelmatig naar kijk is het toch wel Rudolph's Bakery. Ik vind Rudolph van Veen al sinds dat hij bij Life & Cooking kookte een geweldige man. Een spontane, lieve en leuke man die heel veel plezier in zijn vak heeft. Hij maakt het bakken net even een stukje makkelijker door middel van zijn fijne, simpele uitleg. Geen rare vaktermen maar gewoon wat iedereen kan begrijpen. Ik was daarom ook blij verrast dat er een uitgebreide keukencollectie uitkwam bij de Blokker / Cook & Co en ik heb al veel leuks er tussen gezien.

Even een overzicht van de collectie die tot mijn wishlist behoren:

Rudolph's Bakery iPad/Boekenstandaard


Wit en hout dat vind ik perfect voor in een keuken en daarom ben ik weg van deze boekenstandaard. Al heb je er geen kookboek opstaan dan is het alsnog een plaatje.

Adviesprijs: € 7.99

Rudolph's Bakery voorraadpot met bakknikkers 


Bak knikkers heb je gewoon nodig als je van bakken houd en in deze mooie voorraadpot stralen ze op je keukenblad. Een bodem blind maken zonder bakknikkers of bonen werkt gewoon niet en daarom is dit een musthave voor in mijn toekomstige keuken.

Adviesprijs: € 5.99

Rudolph's Bakery werkplaat - marmer


Als vaste kijker van Rudolph's Bakery zie ik Rudolph regelmatig zijn chocolade terug koelen op zijn werkplaat van marmer. Mijn eerste gedachten was altijd nou dit zal ik dus nooit in huis hebben maar nu krijgt iedereen toch de kans.

Adviesprijs: € 14.99

Dit is mijn top 3 uit de keukencollectie van Rudolph's Bakery. Er staan ook nog prachtige schalen, cakestandaard en keukenschorten op de website. Ik denk dat veel van de Rudolph's Bakery producten perfect zijn voor de feestdagen om cadeau te doen. Ze stralen luxe uit maar ook weer iets huiselijk. 

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.