maandag 13 oktober 2014

Spam je blog #2


Maandag! Helaas het weekend is weer om en voor sommige lezers is de herfstvakantie nu begonnen. Geniet er vooral van en voor mijn andere lezers veel succes deze week. Het is ook weer de tweede maandag van de maand oktober dus dat betekend dat je jouw blog mag spammen. Oké het is natuurlijk niet de bedoeling dat je 100 berichtjes met jouw link plaatst want één is echt genoeg. Ik ben altijd weer benieuwd naar de blog's van mijn mede bloggers dus vandaar dat ik maandelijks een spam je blog artikel online plaatst.

Deel gerust ook je andere social media en dan neem ik daar ook even een kijkje op. Hieronder staan de linkjes naar mijn social media dus kom daar ook eens gezellig langs. Have fun met spammen!

Liefs Chantal

*** 
Follow me on:


***


1 opmerking:

 1. Hey tof dat we mogen spammen!

  De beste moestuintips én scherpe columns lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.