zondag 12 oktober 2014

Testpanel - TRND Libresse Roll Press Go + Winactie Gesloten!


Het is weer een hele tijd geleden dat ik mee mocht doen aan het testpanel TRND. TRND is een testpanel waar je jezelf gratis kunt aanmelden en zo nu en dan word je uitgenodigd om een product te testen. Hier schrijf je kleine stukjes over en deel je vooral met familie en vrienden het product. Zo heb ik al een keer Grolsch blikjes, Tempo zakdoekjes, Libresse maandverband en een Dolce Gusto apparaat mogen testen. Dit keer ben ik voor de tweede keer uitgekozen voor het Libresse testpanel en heb ik weer flink wat proefpakketjes binnen gekregen.

Wat is Libresse Roll Press Go?

Libresse Roll Press Go zorgt ervoor dat het nog makkelijker word om je maandverband weg te gooien zonder dat het erg opvalt. Elk maandverbandje is omhuld door een wikkel met innovatieve plakstrip. Deze gebruik je simpel in drie stappen:

***
1. Roll  Rol het maandverband op in de losse wikkel van het nieuwe maandverband 

2. Press  Druk de zijkanten van de wikkel op elkaar zodat de wikkel het maandverband volledig afsluit

3. Go Gooi het in de prullenbak of bewaar het in je tas om het op een later moment weg te gooien


***

Deze nieuwe maandverband is zeer geschikt voor meiden die net ongesteld zijn geworden en het nog allemaal lastig vinden. Je staat er namelijk op zo'n jonge leeftijd niet op te wachten dat de jongens in je klas weten dat je ongesteld bent. Verder is het misschien voor de één lastiger dan voor de ander en met de Libresse Roll Press Go word het een stuk makkelijker.

Wat zit er in het TRND Libresse pakket?

- 12 proefpakketjes Libresse Roll Press Go
- 12 bonnen voor 50% korting op een enkelpak Libresse Roll Press Go
- 1 bon voor een gratis pak Libresse Roll Press Go
- 1 marktonderzoekboek
- 1 projectboek


Inmiddels heeft mijn moeder al een aantal proefpakketjes weg gegeven aan collega's omdat zij kleindochters hebben die net ongesteld zijn. Zelf vind ik het geen probleem dat mensen zien dat ik maandverband bij me draag maar dat komt denk ook omdat je ouder bent. Ik vind het een super uitvinding van Libresse en denk dat veel jonge meisjes heel erg blij hiermee zijn.

Aangezien ik nog een aantal pakketjes heb liggen + een kortingsbon wil ik hier graag een winactie voor houden. Wat moet je hiervoor doen? Volg mij op mijn twitteraccount: Miszbloggie en op zondag 19 oktober 2014 trek ik uit één van mijn volgers een winnaar. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.