zaterdag 25 oktober 2014

TINK amazing shop windows The Hague


Vanaf 8 december is de Haagse binnenstad een lust voor het oog tijdens het event: "TINK amazing shop windows The Hague". Dit jaar zullen de ondernemers hun etalages om toveren tot kunstwerken in het thema Snow White. Elke ondernemer zet al zijn creativiteit in om de titel van mooiste etalages van de Haagse binnenstad in de wacht te slepen.

Meer informatie!

Maandag 8 december tot vrijdag 26 december kun je de etalages bezichtigen van alle ondernemers die mee doen aan dit winterse event. Voor de bezoekers komt er een TINK-route die je kunt downloaden via de website. Hierdoor zul je langs alle etalages wandelen en er geen één missen. Kijk voor verdere informatie op: www.tinkthehague.com


Stem mee op jouw favoriete etalage

Heb jij een prachtige etalages gezien waar je maar over blijft praten dan kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete etalages. Hiermee maak je zelf ook nog eens kans op mooie prijzen.

Dus ben je één deze dagen in de buurt van Den Haag om misschien wel kerst cadeau's te kopen of gewoon voor de gezelligheid wandel dan even langs de TINK route.

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.