zondag 5 oktober 2014

Uitbreiding Kruidvat assortiment Superfoods!


Het is alweer een tijdje een trend om superfoods te verwerken in je maaltijden en dat zagen we een aantal maanden terug duidelijk in de schappen van de winkels. Bij de supermarkt, Action en zelfs Kruidvat kon je de superfoods krijgen. Kruidvat had al een aantal superfoods in hun assortiment maar ze hebben hem nu met vier nieuwe toppers uitgebreid.

Kruidvat biologische açai poeder

Nadat er onderzoek is gedaan op de Acaibes is er gebleken dat deze bes één van de hoogste concentraties aan antioxidanten bevat van alle tot nu toe onderzochte bessen. Açai poeder wordt gemaakt van kleine donkerpaarse besjes van de açai palmbomen die groeien in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De açai poeder is rijk aan vezels en zit daarnaast boordevol vitamines en mineralen, calcium en ijzer.

Variatietips met açai poeder

- Sprenkel het over een fruitsalade
- Meng het door de yoghurt

Adviesprijs 125 gram: € 12.99


Kruidvat biologische cacao nibs

Dit is het product waar ik erg nieuwsgierig naar ben omdat je veel kanten hiermee op kan. De cacao nibs zijn gemaakt van cacaobonen. Doordat de cacaobonen niet gebrand zijn, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen, vitamines, mineralen, ijzer en vezels zoveel mogelijk behouden. 

Variatietips met cacao nibs

- Smoothie of shake met de cacao nibs
- Verwerk de cacao nibs in een chocoladekoekje of taart

Adviesprijs 200 gram: € 4.69

Kruidvat biologische kokosolie

Kokosolie wordt naar mijn mening heel erg onderschat en zou veel meer moeten worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Kokosolie bevat namelijk een grote hoeveelheid verzadigde en plantaardige vetten. Deze verzadigde vetten worden in de darmen zo omgezet dat het een natuurlijke wapen is tegen virussen en bacteriën. Kokosolie is geschikt voor in de keuken, als beauty product en je kunt er nog veel kanten mee op.

Variatietips met Kokosolie
- Frituren
- Bakken
- Braden
- Oogmake-up remover
- Haarmasker

Adviesprijs 500ml: € 5.99 

Kruidvat biologische maca poeder

Maca is een knolgewas dat tussen 3000 en 4500 meter boven zeeniveau in Peru groeit. Maca is de enige eetbare plant die op deze hoogte overleeft en wordt dan ook wel de Ginseng van de Andes genoemd. Maca is een bron van ijzer, kalium en koper.

Variatietips met Maca poeder
- Smoothie
- Muesli

Adviesprijs 200 gram: € 5.49 


Heb je nou absoluut geen genoeg van powerfoods kijk dan ook even naar de andere powerfoods van Kruidvat die zij al eerder dit jaar hebben uitgebracht.

- Kokosvezels
- Goji bessen
- Chiazaad
- Biologisch gepeld hennepzaad
- Biologisch tarwergraspoeder


Te koop bij de alle Kruidvat filialen bij jou in de buurt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.