zondag 19 oktober 2014

Update afvallen met Weightwatchers!

Je zult je misschien wel afvragen of ik uberhaupt nog wel bezig ben met Weightwatchers aangezien jullie er niets meer over horen. Ja, ik ben nog bezig maar of het helemaal lekker ging de laatste tijd dat zeker niet. Ik heb steeds als ik even een weekje er tussenuit ben dat het drama is en dat ik aangekomen ben. Voordat ik die ene kilo dan kwijt ben duurt het weer een aantal weken en dan vaak had ik ook weer wat aan de hand. Balen Balen Balen!

Toch heb ik volgens mij de draad weer te pakken want deze week had ik een prachtig resultaat van een min van 1.2 kilo. Afvallen is een stuk lastiger dit keer voor mij maar de moed opgeven ga ik zeker niet doen. Dit mooie resultaat heeft mij weer even wat meer motivatie gegeven om toch weer aan het sporten te gaan. Ook hadden we deze week een gesprek met de Weightwatchers coach om een stappenteller te gebruiken en je een aantal dagen per week uit te dagen om 10.000 stappen te lopen.

Ik was dus van plan om even te kijken voor Samsung Gear Fit maar na een aantal reviews te hebben gezien bleek dit apparaatje ook niet helemaal te doen wat ze beloven. Dus volgende week maar even een stappenteller mee nemen van de cursus.

Dit was dus even een kleine persoonlijke update wat betreft het afvallen ik hoop de draad weer nu te hebben opgepakt en de kilo's kwijt te raken die ik eraf wil hebben.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.