zondag 19 oktober 2014

Wolkentoetje Banaan Special Edition!Een toetjes liefhebber zal ik altijd blijven ondanks dat ik druk bezig ben met afvallen. Gelukkig valt een toetje ook heel makkelijk in mijn eetpatroon van Weightwatchers dus hoef ik me niet schuldig te voelen. De wolkentoetjes van Dr. Oetker zijn sinds kort een favoriet van mij en in het bijzonder de vanille smaak. Er is vanaf nu ook een zevende smaak bij gekomen namelijk Banaan en deze is limited edition maar wie weet komt hij vast in het assortiment.

De smaken van Dr. Oetker wolkentoetjes op dit moment:

- Wolkentoetje Vanille
- Wolkentoetje Gries
- Wolkentoetje Aardbei
- Wolkentoetje Perzik
- Wolkentoetje Chocolade
- Wolkentoetje Karamel
- Wolkentoetje Banaan 


Elk wolkentoetje bestaat uit een luchtig toetje in één van de smaken met daaronder een laagje luchtige room. De combinatie hiervan vind ik perfect want het is absoluut een licht toetje waar je na elke maaltijd nog heerlijk van kunt genieten. De nieuwe smaak: Banaan heeft een milde banaan smaak die nog wat lichter van smaak word door het laagje room. 

Ik vind dat elke smaak goed naar voren komt bij de wolkentoetjes al blijft ik die van karamel het meest tegenvallen omdat ik van een iets heftigere karamelsmaak houd maar dat is per persoon verschillend. Ben je dus op zoek naar een klein en licht toetje probeer dan eens een wolkentoetje van Dr. Oetker want voor iedereen is er keuze genoeg wat betreft de smaak.


Momenteel is er ook nog eens een leuke actie want je kunt sparen voor het tweede luchtige uitje gratis. Bij 6 spaarzegels spaar je voor één gratis luchtig uitje op de grond bijvoorbeeld een attractiepark. Bij 12 spaarzegels spaar je voor één uitwaai weekendje of luchtig uitje in de wolken bijvoorbeeld een ballonvaart of rondvlucht. Kijk voor meer informatie op: www.wolkentoetje.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.