zondag 16 november 2014

25 Foodvragen Tag!


Eten daar draait mijn blog voornamelijk om en daarom toen ik deze Tag zag staan besloot ik hem direct in te gaan vullen. Koken, bakken, braden, grillen het kan mij niet gek genoeg zijn ik houd er van. Vandaag zullen jullie daarom iets meer te weten komen over mij wat betreft: Food!


Wat is je favoriete ontbijt?

Ojee! Om eerlijk te zijn ben ik echt geen liefhebber van het ontbijt maar American pancakes of verse witte broodjes met rosbief zijn natuurlijk elke ochtend welkom.


Hoe drink je je koffie?

Niet! Geef mij maar liever een bakkie rooibos thee.


Wat zit er op je lievelingsbroodje?

Carpaccio met pesto


Soep of Salade?

Soep! en dan vooral de tomaten of goulash soep van moeders



Wat is je favoriete kookboek?

Lastig want ik heb er aardig wat liggen maar als ik er echt één moet kiezen dan ga ik voor een nieuwe aanwinst namelijk het Back To Basic kookboek van Jacob-Jan Boerma en Sascha de Boer. 

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

Nooit meer zoet! Ik ga liever voor een schaaltje chips, nootjes of een toastje.

Welke keuken (land) is je favoriet?

De Hollandse keuken met een vleugje van de Franse keuken



Wat is je favo foodfilm?

Julie & Julia! 

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

Bonbonbloc

Wie is je grootste inspiratiebron?

Rudolph van Veen. Hoe hij vol passie altijd zijn creaties verteld zorgt er voor dat je het recept uit wil proberen.

Thuis koken of uit eten gaan?

Uit eten gaan omdat je dan ook weer nieuwe gerechten leert kennen

High end of low profile?

Low profile, van mij hoeft al die poespas niet geef mij maar gewoon een lekker en betaalbaar gerecht. Natuurlijk wil ik één keer in mijn leven wel voor een High end restaurant gaan maar dat is meer voor de ervaring. 



Wat is je lievelings restaurant?

Twee jaar terug hebben wij gegeten in Eindhoven bij Sizzling en dit was een hele leuke ervaring omdat je gerechten nog na sissen zodra je het geserveerd krijgt. Natuurlijk was het eten ook erg lekker.

Boodschappen doe ik bij...

Verschillend! Deen, Dekamarkt, Jumbo en Albert Heijn.

Het lekkerste dat ik ooit heb gegeten is...

De hachee van mijn moeder! Ja misschien niet heel culinair maar hier kun je mij en vooral ook Jasper voor wakker maken snachts. Natuurlijk heb ik het vaak genoeg zelf geprobeerd te maken maar die van mijn moeder blijft het beste. 



Wat is je favo cocktail?

Mojito Razz

Koffie met George Clooney of Heston Blumenthal?

Doe dan maar George Clooney want Heston Blumenthal ken ik niet eens. OEPS! 

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?

Een oven, grillpan en verse knoflook



Mijn favo snack is...

Kaassoufflé

Wat zit er op jouw pizza?

Eigenlijk ben ik helemaal geen pizzaliefhebber ( Ja, dat hoor je niet vaak ) maar als ik dan moet kiezen ga ik voor een simpele met kaas en ui.

Wat lust je echt niet?

Best wel veel want ben een lastige eter maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor vis op een lekkerbekje of kibbeling na haha.

Mijn favoriete foodblog is?

Eigenlijk Foodgloss maar dit is niet echt een blog dan ga ik voor Culy.nl


Het gekste dat ik ooit heb gegeten?

Zwezerik 

Wat staat er op je food bucket list?

Hier heb ik laatst een apart artikel over geschreven klik hier!

Ik kan niet leven zonder?

Verse knoflook en vers brood

Dit waren alweer alle vragen wil je deze tag nou ook doen neem gerust de vragen over. Heel veel plezier!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.