zondag 23 november 2014

5 leuke cadeautjes voor in de schoen!

Een leuk cadeautje voor in de schoen hoeft zeker niet duur te zijn maar wat moeten we nou geven? Jong of oud iedereen die lief is geweest verdiend een leuk cadeautje in zijn schoen en daarom heb ik vandaag een top 5 met food cadeaus voor jong en oud. Wie weet dat Sinterklaas hier nog wat aan heeft de komende weken.

1. Rudolph's Bakery koekjes stempel set van 5 - € 6.99


Zelf vind ik deze het leukste omdat je voor € 6.99 5 verschillende motiefjes hebt maar er zijn natuurlijk in de bak winkels nog genoeg andere soorten. Verkrijgbaar bij Blokker en Cook&Co. 

2. American Candy - € 0.65 t/m € 30,-


Bij de Jamin kun je tegenwoordig heel veel soorten snoep komen wat uit Amerika komt. Denk aan Wonka, Oreo, Reese's of Candy Crush snoep. Voor iedereen zit er wel wat tussen klein of groot.

3. Chocoladefondue voor 4 personen - € 6.99


Met je vriendinnen tijdens een film chocolade fonduen en ondertussen roddelen over die leuke jongen. Verkrijgbaar bij xenos. 

4. Ovenwant Kinderen Blauw/Roze/Wit - € 6.99


Ook voor de kleine bakkers zijn ovenwanten nodig om die heerlijke cupcakes of taarten uit de oven te kunnen halen. Verkrijgbaar bij Blokker en Cook&Co.

5. Fruit garneerset - € 4.99


Tijdens de feestdagen en feestjes willen we graag dat onze tafels mooi gedekt zijn. Schil van een citroen, meloenbolletjes of het uitboren van appels voor de appelflappen dat kan makkelijk met dit 3delige set van de Ikea. 

Zal Sinterklaas misschien één van deze vijf leuke cadeau ideeën in jouw schoen doen of word het toch een cadeau voor onder de boom. Je maakt het zo duur als je zelf wil maar met deze kleine prijsjes maak je iedereen ook al erg gelukkig. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.