zondag 23 november 2014

Assortiment Douwe Egberts spaarprogramma bij de Blokker!


Als klein meisje weet ik nog dat de waardepunten achterop de pakken koffie werden uitgeknipt bij mijn oma in Marken. Voor wie de punten wou hebben lagen ze klaar in een bakje en zo kreeg mijn zus op een gegeven moment zo nu en dan ook wat punten mee. Zo ver ik weet spaart mijn zus nog steeds de punten en hoe ideaal is het dan dat je jouw waardepunten kunt verzilveren bij de Blokker. Geen gedoe meer via de website of ouderwets nog je waardepunten opsturen via de post. 

Blokker zal vanaf medio 2015 het populaire Douwe Egberts geschenkenassortiment aanbieden in circa 400 winkels van Blokker. Hiermee word het spaarsysteem voor een nog groter publiek toegankelijk. 

In vier pilotwinkels van Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven zijn Blokker en Douwe Egberts onlangs al kleinschalig gestart om dit nieuwe concept te testen. Vanaf oktober zijn ook de pilotwinkels in Alphen aan de Rijn en Nijmegen erbij gekomen. Blokker zal op termijn het grootste deel van de omzet van de huidige Douwe Egberts winkels overnemen en gaan zorg dragen voor de inkoop, distributie en marketing van het Douwe Egberts geschenkenassortiment. Helaas zullen de eigen Douwe Egberts winkels en Douwe Egberts caf├ęs hun deuren in de toekomst gaan sluiten.

Zelf denk ik dat Douwe Egberts een hele goede stap heeft gezet om het concept te verbreden naar de Blokker. Dit maakt het voor de meeste mensen een stuk gemakkelijker om hun gespaarde punten te verzilveren voor een mooi koffiezetapparaat of servies. Het geschenkenassortiment van Douwe Egberts is groot en zeker de moeite waard als je nog druk bezig bent met je uitzet of een nieuw huis. Natuurlijk zullen er vaste klanten zijn die het nog steeds via Douwe Egberts zelf zullen bestellen maar voor een groot deel verwacht ik de rest bij de Blokker.

Liefs Chantal

Bron: www.de.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.