zaterdag 8 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 1


Goedemorgen eerste echte vakantiedag! Vandaag was het dan eindelijk zover na al een aantal maanden er volop zin in te hebben. Samen met mijn ouders, jasper, zus, haar vriend, mijn neef, zijn vrouw, zijn zoontje, opa en oma gaan wij een heerlijke week Centerparcs tegemoet. Lunchen, huisje bekijken, dineren en vooral veel plezier hebben. Ik zal elke dag een klein verslagje online plaatsen over hoe het is met een paar leuke foto's.

Om 8:00 was ik al klaar wakker dus sprong ik mijn bed uit en pakte ik mijn laatste spulletjes in. Ondertussen waren mijn ouders beneden ook nog druk bezig en voordat je het weet is het dan al tijd om te vertrekken. Mijn zus en haar vriend kwamen nog een bakkie drinken met een stukje gevulde speculaas en daarna zijn we de weg op gegaan.

Traditie bij ons is voordat we naar Centerparcs rijden even heerlijk te lunchen bij een van der valk in de buurt en dit jaar kozen we voor hotel Eindhoven. Wij kozen voor het lunchbuffet en wat een luxe was het hier. Saucijzenbroodje uit de muur, biefstuk, zalm, frietjes, aardappeltjes, breed brood assortiment en beleg + nog een ruim assortiment drinken waaronder frisdrank en sapjes. Ons buikje zat vol na deze middag en toen was het echt tijd om naar Centerparcs de Vossemeren te rijden.

We zijn uiteindelijk allemaal via een andere weg bij Centerparcs de Vossemeren terecht gekomen maar we kwamen ongeveer gelijk aan. Wat een prachtige omgeving en een mooi huisje. Wij zitten in huisje 257 dit is een VIP 6 persoons huisje en wat een luxe. Grote woonkamer, twee badkamer waarvan 1 met een bad en de andere met een regendouche en sauna, drie slaapkamers met kasten en een ruim opgezette keuken met een leuk barretje. Verder zitten we aan het meertje met een prachtig uitzicht. Het huisje is dus geslaagd!


Nadat we ons een beetje gesetteld hadden zijn we wat boodschapjes gaan doen, mijn zus en neefje een uurtje wezen slapen en daarna een patatje gegeten bij de snackbar op het park. De eerste dag is altijd een rommel dagje dus savonds nog even gezellig wat gedronken en wat gespeeld in de house of games. Nu lig ik lekker in bed dit artikel te typen want wij hebben gratis WIFI bij ons VIP huisje erg handig want dan kan ik mijn blog in de gaten houden. Duik nu lekker mijn bed in en morgen heerlijk zwemmen en in de wildwaterbaan.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.