zondag 9 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 2

Een hele goedemorgen in het mooie en rustige centerparcs! De eerste nacht zit er op en wat hebben we heerlijk geslapen door de rust om ons heen. Wel waren mijn ouders, zus en ik om 7:30 al in de kamer maar wij zijn niet echt uitslapers. Mijn vriend en die van mijn zus lagen wel nog te slapen tot iets over achten want half 9 gingen we richting het ontbijt.

Bij het ontbijt aangekomen zaten mijn opa en oma al te eten dus zijn wij ook gelijk een rondje gaan doen. Wij hebben voor de hele week het ontbijt geboekt in het Evergreenz restaurant waar sochtends een ontbijtbuffet is en savonds een dinerbuffet. Je kon van alles pakken: pannenkoekjes, yoghurt, muesli, broodjes, beleg, roerei, gekookt eitje, worstjes en heel veel sapjes. Nadat ons buikje rond was zijn we richting de AquaMundo gelopen waar al een hele rij stond want om 10:00 gingen de deuren open.

Het is best druk op het park omdat er veel gezinnen een weekendje weg zijn dus het zwembad zat ook in een mum van tijd helemaal vol. De eerste keer ben ik samen met Jasper, mijn paps en mijn zus haar vriend in de wildwaterbaan geweest en wat gaat dat ding snel maar zo vet! Daarna nog een keer erin gegaan en flink wat gezwommen met onder andere mijn kleine neefje. Jasper kwam opeens met de mededeling dat ons bandje van het kluisje weg was maar gelukkig was de badjuffrouw zo aardig om ons kluisje open te maken. ( Dit gebeurd namelijk wel vaker in de wildwaterbaan )

Rond etenstijd ging Nick even slapen en zijn wij een bakkie koffie gaan drinken met wat lekkers. Nadat Nick ontwaakt was zijn we gaan lunchen in het grandcafé en hebben we daarna een heerlijk stuk gewandeld over het park heen om daarna een warm bad te nemen met een Lush bruisbal.

Om 18:00 hebben we heerlijk gegeten in Evergreenz waar vanavond een dinerbuffet stond met biefstuk, zalm, aardappeltjes, bloemkool, groot toetjes assortiment etc. Helaas was ik een uurtje daarna niet zo lekker geworden dus heb de rest van de avond heerlijk in het huisje gelegen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.