maandag 10 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 3


Goedemorgen lazy sunday want dat is het toch wel een beetje vandaag. Gezamenlijk gingen we weer heerlijk ontbijten waar de American pancakes ook weer om het menu stonden. Daarna zijn mijn paps en Pieter onderweg gegaan om een aantal kilometer te wandelen en Jasper ging richting het huisje.

Mijn zus, mams en ik zijn even in het winkeltje gaan rondneuzen en daar kwam mijn neef met Wendy en Nick aan lopen. Met de rest zijn we door het andere winkeltje gaan snuffelen waar we nog een leuk cadeautje tegenkwamen voor Nick. Ook kocht ik nog een t-shirt van Jack & Jones voor Jasper en een mooie portemonnee voor mezelf. Nu was het tijd om een drankje te gaan drinken en mijn zus en mams namen wat lekkers bij de chocolademelk om daarna weer even naar huis te gaan zodat Nick zijn bedje een uurtje in kon. 

Nick had 1 1/2 uur geslapen en dat betekende tijd om te gaan lunchen aangezien ik gisteren een beetje beroerd was besloot ik vandaag voor een kleine en lichtere lunch te gaan. Een soepje, broodjes, salade of de vette hap er is voor ieder wel wat lekkers op het menu. De borden waren leeg dus vertrokken we met zijn achten richting de kinderboerderij om gezellig naar de diertjes te kijken. Hier liepen geitjes, kippen, hanen, kalf en varkentjes en Nick vond het helemaal geweldig maar was toen wel een beetje moe geworden dus ging even een tukkie doen.

Om kwart voor 6 kwamen mijn neef, Wendy en Nick om naar het dinerbuffet te lopen want we begonnen toch wel weer trek te krijgen in een lekkere maaltijd. Helaas had ik nadat ik het één en ander had gegeten weer last van steken in mijn buik dus ben ik met Jasper naar het huisje gegaan en mijn bed ingedoken. Een uurtje of twee later was het nare gevoel gelukkig weg maar ik ga morgen tijdens het avond eten even wat dingen weg laten om te kijken waar het van kan komen. Erg vervelend namelijk... 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.