dinsdag 11 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 4

Het is alweer maandag en néé onze vakantie zit er nog niet op. Best een gek idee want meestal gingen we een midweek en dan begon de vakantie pas deze maandag maar nu hadden we een heerlijk weekend eraan vast geplakt. 

Jasper en ik bleven deze ochtend wat langer in het huisje omdat Jasper graag een dag een beetje uit wou slapen maar ik was alweer vroeg wakker. Ik ben tot half 9 gezellig bij mijn ouders en zus gaan zitten en daarna nog even bij Jasper in bed gedoken. Rond kwart voor 9 stuurde mijn zus dat mijn opa & oma naar huis gingen omdat mijn oma niet goed sliep en het niet meer trok. Mijn antwoord daarop was dat dit misschien wel het beste is en gelukkig kwam ik opa nog even tegen toen wij naar het ontbijt liepen.

Bij het ontbijt aangekomen ben ik lekker aan de pannenkoekjes gegaan met poedersuiker en twee kaiserbroodjes met kiprollade. Een gekke stemming hing er omdat mijn opa & oma nu echt definitief weg waren maar dat mag de pret de rest van de vakantie niet verpesten. Mijn neef kwam mijn moeder en zus halen want zij gingen floaten. ( Drie kwartier in een warm zout waterbad liggen en een paar uur slaap inhalen ) Zelf ben ik hier geen type voor dus koos ik voor de hot stone massage aankomende donderdag.

Ondertussen terwijl zij aan het floaten waren zijn mijn paps, Pieter, Jasper en ik zelf heerlijk gaan zwemmen maar wat een drukte zeg. De mensen die naar huis gingen waren er ook allemaal nog dus in de wildwaterbaan was het haast niet te doen. Rond half 12 zijn we even wat gaan drinken en om kwart over 12 kwamen mijn moeder en zus aanlopen. Iets later zagen we mijn neef, zijn vrouw en Nick ook het zwembad in komen en zijn we even wat gaan eten in het zwembad. Na het eten nog even gezwommen met zijn allen en toen naar de Grandcafé om nog wat te drinken.

Bij de grandcafé gingen voor een drankje met een taartje. We hadden de keuze uit: Appeltaart, moorkop, chocoladetaart en bosvruchtentaart. Zelf koos ik natuurlijk voor de heerlijke chocoladetaart met een toefje slagroom. Nick begon halverwege toch wel een beetje moe te worden dus zijn we nog even ander half uur in het huisje gaan zitten totdat het tijd was om naar het dinerbuffet te gaan.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.