woensdag 12 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 5

Oeps een beetje laat maar daar is hij dan het verslag van dag 5 in de Vossemeren. Vandaag was een dag dat wij van het park afgingen om te gaan winkelen en boodschapjes doen om savonds te steengrillen. Eerst maar even een ontbijtje halen in het Evergreenz restaurant met zijn achten. 

Om 10:00 waren we allemaal uitgegeten en zijn we vertrokken richting de parkeerplaats om naar Eindhoven te rijden. Met twee auto's reden we richting de parkeergarage maar we raakten elkaar kwijt waardoor we beide ergens anders terecht kwamen. Natuurlijk maakt dat niet uit want beide parkeergarages zaten bij het centrum. 

Onze eerste stop was de Primark die maar liefst 4 verdiepingen heeft maar wat een drukte zeg pfoeh. Qua kleding ben ik niet geslaagd want daar was het voor mij veel te druk voor maar ik vond wel alvast wat leuke spulletjes voor ons nieuwe huis. Twee kussentjes en 3 theedoeken. Vlak voor de kassa kwam Jasper nog een Coca Cola t-shirt tegen dus die rekende we ook af bij de kassa. Voor een klein bedrag hadden we weer wat leuke spulletjes gescoord in de Primark.

Het was zo druk dat wij besloten om naar buiten te gaan en te wachten op de rest van de groep. Na een aantal minuten hadden hun ook afgerekend en hebben we even wat lekkers gegeten en gedronken bij de Hema. Daarna nog een aantal winkels in geweest en wat heerlijke bonbons gehaald bij een chocolade winkeltje. Toen was het tijd om naar de Albert Heijn XL te gaan om boodschappen te halen.

Bij de Albert Heijn XL aangekomen was mijn neef verdwaald en stond hij op een andere parkeerplaats maar na een telefoontje kwamen ze aanrijden. Met acht man gezellig eten halen voor het avondeten en daarna weer door naar Centerparcs. Om half vijf kwamen we aan en hebben we de voorbereidingen gedaan voor het steengrillen. 

Verder was het een heerlijk gezellige avond waar we nog lootjes hebben getrokken en chocoladeletters uit hebben gedeeld. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.