donderdag 13 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 6


Woensdag en het voelt of we hier al weken zijn! Ik ben zo blij dat we dit jaar een week hebben gekozen want elke dag extra is heerlijk meegenomen. Vanmorgen lag mijn bed ook super lekker dus ben even een halfuur langer blijven liggen en daarna de douche onder gesprongen. Jasper heb ik daarna eruit geschopt en toen zijn we weer met zijn allen naar het ontbijtbuffet gegaan.

Wat zal ik de pannenkoekjes toch missen over een paar dagen haha en zoiezo het luxe ontbijt iedere dag. Voordat je het weet is het dan alweer 10:00 en toen zijn we naar het zwembad vertrokken. Gelukkig was het vandaag een stuk rustiger dus zijn we gezellig samen met Nick gaan zwemmen en mijn neef, zijn vrouw, Jasper en Pieter gingen door de Monkey Splash. Dit is een glijbaan waarbij je eindigt in een trechter waardoor je weer naar buiten valt door een andere glijbaan. Zelf ben ik hier absoluut niet het type voor maar hun wel en gelukkig is er in de Aqua Mundo voor ieder wat wils.

Ook ben ik nog een paar keer door de rustige wildwaterbaan gegaan al heb ik wel even uitgekeken voor mijn oren omdat ik daar een beetje last van heb. Toen was het tijd voor een bakkie drinken en daarna zijn we het zwembad weer ingesprongen. Mijn neef en zijn vrouw wouden nog een keer door de Monkey Splash alleen na een paar minuten toen zij weg waren begon Nick een klein beetje te jammeren omdat hij moe was. Ik ging nog een stukje met hem lopen maar dat mocht helaas niet meer baten dus zijn we daarna uit het zwembad gegaan.

Nick was helemaal doodop dus mijn neef en zijn vrouw gingen hem in bed leggen en wij haalden nog wat boodschapjes voor het middageten. We krijgen dagelijks broodjes dus besloten vandaag lekker een rustig dagje te doen en in het huisje te lunchen. Voordat we gingen eten ben ik heerlijk in bad gegaan met een Lush product en daarna lui op de bank gelegen.

Vanavond gingen we naar Fuego dit is het vernieuwde grillrestaurant in Centerparcs. Je hebt een menu waar je uit kunt kiezen maar ook het onbeperkt eten van 10 verschillende spiezen voor € 29.95 de gehele avond door. Er is geen néé te koop want je hebt de keuze uit: Biefstuk, kip, worstjes, mais, ananas, spek, kippenkluifjes etc. We hebben hier gezellig een paar uur gezeten en eindigde met een dessert. Daarna zijn we lekker vol gegeten naar het huisje vertrokken en ons bed in gedoken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.