vrijdag 14 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 7

De één na laatste dag! Vandaag stond ons programma aardig vol maar we hadden er allemaal wel onwijs veel zin in. Natuurlijk begonnen we weer met een ontbijtje bij het Evergreenz restaurant en daarna is de rest op mezelf en Jasper na naar het huisje vertrokken.

Wij hadden namelijk om 11:00 een afspraak staan voor een hot stone massage. Zelf heb ik dit nu al meerdere keren gedaan maar voor Jasper was het de tweede keer samen met mij. Wat mij wel verbaasd elke hot stone massage is weer anders maar zeker niet verkeerd. Eerst moesten wij ons zelf omkleden en een badjas aan doen omdat je benen en rug heerlijk gemasseerd werden. Daarna zijn wij de relaxruimte ingegaan en kregen we een paar laten de warme hot stone massage.

Na een hot stone massage ben je altijd erg rustig en wil je eigenlijk gewoon even niks doen maar dat was vandaag niet het geval. Snel even een warm frikandel broodje gehaald die helaas tegen viel en daarna door om aan de midgetgolf te gaan. De mannen waren in eerste instantie erg sceptisch en vonden het niks maar uiteindelijk hadden zij de grootste lol. Nick was ook helemaal aan het lachen om ons fanatiek te zien spelen.

De midgetgolf sticks waren weer ingeleverd en toen gingen de mannen de hoogte in. Paps, Pieter, Patrick en Jasper gingen de High Adventure in en klommen van parcours naar parcours. Helaas viel het voor Jasper iets te zwaar en besloot hij vroegtijdig er mee te stoppen. De vrouwen zaten ondertussen lekker aan een slush te filmen en foto's te maken. Daarna zijn de mannen onder de douche gekropen en zijn we naar het laatste dinerbuffet gegaan.

Op de laatste avond waren er ook heerlijke hamburgers en als toetje nam ik de laatste moorkop. Aangezien wij nog nooit savonds hadden gezwommen gingen we op de laatste avond zwemmen en wat is dat leuk zeg en dan vooral de wildwaterbaan omdat die in vele kleuren verlicht is. Na een uurtje zijn we lekker eruit gegaan en ben ik onze punten gaan inleveren in de Game hall. Wij namen mini hot stone steentjes mee, een 3 in 1 keukenmachine, kaarsenhouder en een knuffeltje voor Nick. Daarna zijn we naar het huisje gewandeld en gaan slapen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.