zondag 16 november 2014

Centerparcs de Vossemeren dag 8


Een beetje vertraging maar hier is onze laatste dag Centerparcs. Ik vind het dit jaar extra jammer dat de week alweer om is en dat we naar huis moeten gaan. Rond half 8 gingen Pieter, Patrick en paps de auto al van de parkeerplaats halen om alles in te laden en dan voelt het gelijk ook zo definitief. Het huisje word met de minuut leger en dan is het echt tijd om de deur achter ons te sluiten en aan het laatste ontbijtbuffet te gaan. 

Ik heb deze ochtend extra genoten van de pannenkoekjes, kaiserbroodjes en al het lekkers wat er elke ochtend stond. Mijn neef, Wendy en Nick vertrokken na het ontbijt direct naar huis maar wij gingen nog even een uurtje zwemmen. Rond half 12 zaten we weer in het grand cafĂ© om de laatste keer te gaan lunchen op het park en daarna vertrokken wij ook richting Zaandam. 

Tot Utrecht hebben Jasper en ik als een blok geslapen en voordat je het dan weet ben je alweer thuis. Thuis aangekomen lag er voor ons een brief van de Notaris en nog veel meer post maar eerst moesten alle spullen uit de auto's gehaald worden. Het huis stond vol en mams voelde zich erg beroerd dus die is de rest van de middag op bed gaan liggen. 


Als afsluiter gaan wij altijd ergens eten en dit keer gingen we weer eens naar van der Valk in Akersloot. Een heerlijke carpaccio, varkenshaas en als dessert een koffie compleet met lekkernijen. Daarna was het echt tijd om deze vakantie af te sluiten en wat hadden we allemaal nog graag een week op Centerparcs gezeten. De vossemeren zal ons vast nog wel eens terug zien want wat een heerlijk en fijn park is dit. Een aanrader is het zeker! 

Na het eten zijn wij naar Hoorn vertrokken en hebben we de rest van de avond helemaal niets gedaan.

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Altijd lekker zo'n Center Parcs maaltijd! Wij gaan volgende zomer terug..

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.