donderdag 6 november 2014

Heel Holland Bakt Kerstspecial 2014


Elke zondagavond zat ik voor de buis voor Heel Holland Bakt! Helaas is dit seizoen alweer voorbij en weten we dat Menno de winnaar is van dit jaar. Gelukkig komt Heel Holland Bakt deze winter met een speciale aflevering die volledig in het teken staan van de kerst. We kunnen dus nog één keer dit jaar genieten van de bak kunsten van Menno maar ook Janny en Robèrt gaan aan de slag in de keuken.

Vrijdag 19 december, 5 dagen voor kerst kunnen we vanaf 19:00 op NPO 1 genieten van een aantal gerechten waar we de kerstdagen mee door kunnen komen. Je kunt deze gerechten namelijk stap voor stap zelf maken voor het kerstdiner van jouw familie. Het ontbijt tot het dessert word behandeld door Menno, Janny of Robèrt.Robert maakt een kerststol, een Bûche de Noël (zie foto) en een spectaculaire soesjestoren. Janny laat ons genieten van hartige recepten met vis, vlees en vegetarisch. Zo laat Janny zien hoe zij Beef Willington en drie verschillende mini quiches bereidt. Menno laat ons zien hoe hij zijn favoriete gingerbread koekjes maakt, voor in de boom of als tussendoortje.

Ook zullen de juryleden de kijkers genoeg tips geven voor de bereidingen en de opmaak van de gerechten. Ik ben heel erg benieuwd en zet deze alvast met grote letters in mijn agenda!

Wat: Heel Holland Bakt Kerstspecial
Wanneer: Vrijdag 19 december 2014
Hoelaat: 19:00 op NPO 1

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.