zondag 9 november 2014

Nieuw borrelhapje - Boursin Apéritif


Bij een borrel hoort een lekker hapje en tegenwoordig hoeven we niet meer uren in de keuken te staan. Steeds meer merken komen met kant en klaar hapjes die we zo in het supermarkt schap kunnen kopen. Kaasblokjes, gevulde tomaatjes en nu heeft Boursin in Nederland ook een aperitief. Bij ons kun je nog maar één smaak kopen maar ik verwacht dat je over een aantal maanden de tweede smaak ook kunt vinden.

- Boursin Apéritif Knoflook en fijne kruiden
- Boursin Apéritif Peper

In de supermarkt vind je sinds deze week de Boursin Apéritif knoflook en fijne kruiden. Een heerlijk gerookte plakje ham gerold in een laagje Boursin verse roomkaas knoflook en fijne kruiden. Elk pakje bevat 20 mini rolletjes die heerlijk genuttigd kan worden bij de borrel. De andere smaak die bijvoorbeeld wel in België te verkrijgen is die heeft een Boursin verse roomkaas peper laagje.Ingrediënten Boursin Apéritif Knoflook en fijne kruiden:

Verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden (70%): gepasteuriseerde melk en room, zuursel, knoflook en fijne kruiden (1,1%), zout, peper. Gerookte ham (30%): varkensvlees, zout, specerijen, kruiden, antioxidant: E301, conserveermiddel: E250. Kan sporen van geitenmelk bevatten.


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.