donderdag 13 november 2014

Nieuw - Hema rookworst chips


Ja, ik moest ook even twee keer knipperen met mijn ogen toen ik dit voorbij zag schuiven. De rare smaakjes chips zijn met de maanden steeds populairder geworden. Denk aan Lay's stokbroodje kruidenboter of Lay's raad de smaak met gekke smaken maar nu dus ook Hema rookworst. 

Oké de rookworst is misschien wel erg populair maar willen wij Nederlanders ook dat onze chips hiernaar smaakt dat betwijfel ik nog. Zie je jezelf al zitten boerenkool met een schaaltje rookworst chips haha nou néé. Toch ben ik wel heel benieuwd naar de smaak want zullen we de Hema rookworst herkennen of juist totaal niet. Zodra ik hem in de schappen vind zal ik hem meenemen en hem gelijk reviewen voor jullie.Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.