zaterdag 22 november 2014

Personal Life - Laptop stuk!

Zoals jullie hebben gemerkt zijn er een aantal dagen geen artikels online gekomen. Hier baal ik onwijs van maar ik kon er even niets aan doen omdat mijn laptop het vorig weekend begeven heeft. Momenteel zijn we nog even aan het kijken of we er wat aan kunnen doen maar ik ben bang van niet. Ik ga dit weekend wel volop aan de slag op de laptop van mijn vriend maar dit kan er wel voor zorgen dat er maar 1 artikel per dag online komt in plaats van 2. Ik hoop dat mijn laptop het toch weer gaat doen dit weekend en anders moeten we toch echt op zoek gaan naar een nieuwe. Grrrr.. 


Update! We zijn langs een computerwinkel geweest en het lag gelukkig allemaal alleen maar aan het draadje van mijn oplader. Nieuwe oplader en mijn laptop ging gelukkig weer aan yeah! 

Alvast een fijn weekend 
Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.