donderdag 6 november 2014

Personal Life - Vakantie!


Het is tijd voor vakantie! Oké ik ben wel een dag eerder vrij van mijn werk maar dat komt mede omdat wij vandaag om 9:00 het voorlopig koopcontract moeten tekenen. Maandag kregen wij ook een fijn telefoontje dat de offerte binnen was en alles wel goed zou zitten met onze financiering. Zaterdag 15 november gaan wij daarom ook de laatste dingen regelen voor onze hypotheek yeah! Nu even terug op de vakantie want daar zijn we als familie zijnde ook wel even aan toe.

Vrijdagochtend vertrekken wij met zijn allen een weekje naar Centerparcs de Vossemeren in Lommel. Wij zijn hier nog nooit geweest maar mijn neef en zijn vriendin wel en die beloven heel wat dus we zijn erg benieuwd. Mijn kleine neefje Nick is er ook gezellig bij dus daar gaan we volop mee zwemmen en leuke dingen doen. Het is een tijd geleden dat we met zijn allen op vakantie gingen dus dat is wel weer een keer leuk om te doen. Tijdens de vakantie ben ik van plan om dagelijks te gaan ploggen maar ik beloof nog niets want dat ligt helemaal aan de internetverbinding daar. Wij zitten met zijn zessen in een V.I.P huisje en hebben daarom internet in ons huisje maar op Centerparcs de Eemhof was dit ook niet ideaal dus even afwachten. Na mijn vakantie komt er een uitgebreid vakantieverslag online over hoe Centerparcs de Vossemeren was. 

Vandaag mijn koffer nog even inpakken en dan ben ik er klaar voor. Elke dag heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Er staat ook nog een hotstone massage op de planning, bowlen, bingo en quiz night. Het word dus weer een heerlijke en gezellig week volop ontspanning en plezier. 

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Oeps, er ging iets mis of zo... (met reageren op dit bericht). Ik wens je een fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.