woensdag 12 november 2014

Review: Lush Bath Melt Mmm Melting Marshmallow Moment


Een heerlijk weekje Centerparcs betekend ook een aantal keren een warm en lekker bad nemen. Dit jaar besloten wij om een aantal producten van Lush mee te nemen waaronder de Mmm melting marshmallow moment. Deze valt onder de Bath Melts en is € 5.95 voor 100 gram.

Eerste indruk:

Zoet heel erg zoet en roze! Verder vond ik hem best tegenvallen qua grootte omdat ik er even een ander beeld bij had dan dat het daadwerkelijk is maar dat kan de pret niet drukken. Verder is hij ook gemakkelijk door twee te breken want je kan hem in één keer opmaken maar ook in twee keer.Tijd voor een heerlijk Marshmallow bad:

Hij verkruimeld best lastig vergeleken met een bruisbal van Lush maar nadat hij in aanraking komt met goed warm water word hij steeds zachter. In eerste instantie valt de kleur van het bad tegen maar zodra je erin gaat badderen word hij wat rozer van kleur. ( Ik gebruik deze bath melt in tweeën ) Verder valt de zoete frambozengeur mee zodra de bath melt gesmolten is in bad maar deze bath melt is wel iets voor een zoetekauw. Zodra je de bubbels aan zet in het bubbelbad begint hij licht te schuimen maar daar is ook echt alles mee gezegd.


Aanrader of juist niet?

Ik ben niet helemaal weg van deze Lush bath melt en ik dat dit meer komt omdat ik van een lekker schuimbad hou en dat krijg je hier niet mee. Ben je meer een liefhebber van een rustig bad dan zou ik er zeker eens een keer induiken.

Te koop bij de Lush stores of www.lush.nl 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.