dinsdag 18 november 2014

Sinterklaascadeau tip - Het grote sinterklaas kookboek


Ik weet al wat er bij mij voor sinterklaas op het verlanglijstje komt te staan: Het grote sinterklaas kookboek. Ja, het kookboek ziet er ook daadwerkelijk uit als het grote boek van sinterklaas met de mooie rode kaft. Natuurlijk staan hier geen stoute kinderen in maar wel heerlijke recepten en creaties van zoetig tot hartig. Het grote sinterklaas kookboek is ingedeeld in 4 delen: De voorpret, Ingepakt, Heerlijk avondje en Nagenieten. 


1. De voorpret!

Tegenwoordig begint de voorpret van sinterklaas al heel vroeg omdat er eind september al volop pepernoten en chocoladeletters te verkrijgen zijn in de supermarkten. Maar ook het bakken kan al beginnen van een klassieke banketletter, gevulde speculaas of zelf je eigen speculaaskruiden maken. 
2. Ingepakt!

Een doosje bonbons, gevulde bladerdeeg pakjes of boerenkool-sigaren. Je kunt het niet gek verzinnen maar dat vind je in het ingepakt deel. Hier staan veel zoete en hartige recepten die ingepakt zijn.


3. Heerlijk avondje!

Nog een paar weken en dan is het weer zover, het heerlijke avondje is gekomen. Waarom dit jaar alleen gaan voor de warme chocomelk met een chocoladeletter nodig je familie en vrienden ook uit voor het diner. Spaanse aardappeltortilla met puntpaprika, pittige wortelsoep met kokos en verse gember of aardappelpuree in de vorm van een mijter. Je kinderen zullen het leuk vinden maar de rest aan tafel zeker ook. 


4. Nagenieten!

Sinterklaas is alweer uit het land maar we hebben nog genoeg pepernoten, sinaasappels en chocoladeletters over wat moeten we hier toch mee? Blader dan even door het laatste deel waar er een recept staan van Pepernoten met een spaanse peper of een amandel-wortelcake. Het klinkt en ziet er allemaal lekker uit en je zou er zelf niet zo 1,2,3 opkomen. 

Het grote Sinterklaas kookboek is geschikt voor de kleine kinderen maar ook de grote kinderen in huis. Het grote Sinterklaas kookboek zit namelijk vol met idee├źn voor iedereen. Ben je nou net zo enthousiast als dat ik ben bestel hem dan direct via deze website en ontvang voor €22.50 een gesigneerd kookboek zonder verzendkosten. Natuurlijk is het grote boek van Sinterklaas ook verkrijgbaar bij de boekhandel of www.bol.com ( gratis verzending )

Alvast een fijne pakjes avond! Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.