dinsdag 25 november 2014

Winkeltip - Loods 5 in Zaandam


Samen met mijn zus zijn wij sinds lange tijd weer even langs Loods 5 in Zaandam gegaan. Loods 5 kun je een beetje vergelijken met de Ikea qua de diversiteit in producten maar daar is ook alles mee gezegd. In Loods 5 vind je de artistieke producten maar als je iets verder wandelt ook weer heel veel landelijk en modern. Ben je nog op zoek voor de inrichting van je huis of vind je het gewoon leuk om te snuffelen dan is Loods 5 zeker wat voor jou.

- Meubels
- Accessoires
- Verlichting
- Design
- Huismerken
- Kunst

Genoeg om je huis leuk in te richten. Wanneer je tijdens het winkelen trek krijgt in een bakkie koffie met wat lekkers of is het tijd om te lunchen ga dan even langs het restaurant van Loods 5. Van verse broodjes, salades tot een warme kop soep er staat vast wat lekkers op het menu voor jou. Daarna kun je weer gezellig door snuffelen op de beneden verdieping of de eerste verdieping. Houd er rekening mee dat je wel een paar uur zoet bent!

Maar is Loods 5 toch nog even te ver rijden voor jou kijk dan even op www.loods5.nl en ga online aan de slag met je winkelwagentje.Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.