dinsdag 2 december 2014

24kitchen weekend in Centerparcs - 24kitchen&cottages!


Gisteren kreeg ik deze mail binnen van een pr bureau en ik was zo enthousiast dat ik dit gelijk met jullie wou delen. Het eerste culinaire vakantieweekend van Nederland gaat volgend jaar plaats vinden in één van de parken van Centerparcs. Zoals jullie weten ben ik een groot liefhebber van Centerparcs maar ook zeker van 24kitchen en dit in combinatie is perfect. Maar wat gaat er allemaal gebeuren tijdens dit culinaire weekend?

In het weekend van vrijdag 17 t/m maandag 20 april 2015 kunnen alle kook en 24kitchen liefhebber voor de allereerste keer genieten van 24kitchen&cottages. Het hele weekend lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment dat beloofd een heerlijk culinair weekend te worden. Centerparcs de Eemhoof wordt daarbij volledig omgetoverd tot een gastronomisch paradijs. 

Vanaf maandag 1 december 2014 zijn de tickets verkrijgbaar dus wees er snel bij want op=op! Het hele weekend is er een uitgebreid programma verspreid over het hele park. Van informatieve seminars tot kookworkshops en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen-chefs en muzikale intermezzo's. Genoeg te doen voor iedereen om daarna heerlijk te ontspannen in één van de gezellige cottages op het park. 

Welke chefs komen er allemaal langs?

- Rudolph van Veen
- Andy McDonald
- Angelique Schmeinck
- Corria Houthuizen
- Danny Jansen
- Estée Strooker
- Giovanni Caminita
- John Gerdsen
- Mounir Toub
- Roberta Pagnier


Rudolph van Veen zegt: Ik ben enorm trots dat ik, samen met mijn collega-chefs van 24Kitchen, de host mag zijn van het alleerste culinaire vakantieweekend van Nederland. We gaan er alles aan doen om er voor foodlovers een onvergetelijk weekend van te maken.

Hoeveel kost het 24kitchen vakantieweekend?

Cottage zijn te huur van €169, per persoon (€56 per persoon per nacht) Prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Centerparcs faciliteit. Boeken kan vanaf 1 december via www.24kitchenandcottages.nl

Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe culinaire weekend in combinatie met een verblijf in Centerparcs en zit ik ook echt in dubio om erheen te gaan. De komende weken zal er steeds meer informatie vrij komen op de website 24kitchenandcottages over het programma. 

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.