maandag 8 december 2014

Babynieuws - Mijn neefje Kian is geboren!


Zoals jullie vast hebben gemerkt ben ik heel erg rustig geweest de laatste dagen op mijn blog maar er is dit weekend ook iets prachtigs gebeurd. Zondag 14 december was mijn zus eigenlijk uitgerekend maar kleine Kian besloot zaterdag 6 december om 14:00 dat dit zijn verjaardag moest gaan worden. 

Ik moest die zaterdag gewoon aan het werk tot 13:00 en toen ik om 10:00 van mijn moeder een berichtje kreeg dat mijn zus haar wee├źn waren begonnen en ze zelfs zou gaan bevallen deze dag was ik echt een stuiterbal. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en mocht ik om 12:00 richting huis toe. Wachten, wachten en wachten de minuten duurden voor ons gevoel uren en op een gegeven moment kregen wij een berichtje van haar vriend dat ze het zwaar had en dat we die kant op konden komen. Precies om 14:00 stonden wij voor de deur en hoorden we auw! en daarna heel veel gehuil. Op dit moment werd dus Kian geboren en dus hebben wij het horen geboren worden. Heel bizar maar echt heel mooi om mee te maken.

Na bijna een uur te hebben gewacht was het dan zover dat ik mijn neefje kon zien en wat een mooi mannetje is het toch. Alles gaat goed met moeder en zoon! Zometeen ga ik weer die kant op om natuurlijk die kleine te bewonderen maar ook mijn zus haar kerstboom op te zetten aangezien het allemaal zo snel en raar ging. Wie had dat gedacht dat ik zaterdag tante ging worden van Kian nou ik niet hoor. Ik heb nu twee mooie neefjes: Nick en Kian! 

Het zal dus deze week een stuk rustiger worden op mijn blog omdat we druk druk bezig zijn bij mijn zus en haar vriend maar ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. 

Liefs een trotse tante!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.