maandag 1 december 2014

Hello December!


Dit is toch wel één van de leukste maanden van het jaar en ik ben zelf al helemaal in de kerststemming. Het duurt nog 24 dagen en dan gaan we weer gezellig met de familie cadeaus uitpakken en heerlijk eten. De december maand dit jaar is voor mij in het bijzonder een hele speciale maand want er staan een aantal leuke dingen te gebeuren.

Over een paar dagen is het Sinterklaas en wij doen daar nu nog niets aan maar gaan wel gezellig met het gezin gourmetten. Wij hopen daarna toch echt eens een afspraak te kunnen maken bij de notaris voor ons huis want het duurt allemaal zo lang. Het taxatierapport is het laatste puntje wat nog naar de bank moet en dan hopen wij half december onze sleutels te ontvangen. Alleen half december staat er nog iets op de planning als het allemaal mee zit en dat is dat mijn neefje geboren gaat worden. Mijn zus is over iets minder dan twee weken uitgerekend en we zijn allemaal heel benieuwd naar de kleine man. 

Het is dus allemaal afwachten of hij 14 december geboren is want het kan ook nog als het tegenzit rond de kerstdagen geboren worden. Kerst avond vieren we daarom bij mijn zus en haar vriend met heel veel lekkers zodat zij er verder niet teveel druk om hoeft te maken. Eerste kerstdag ben ik als het goed is bij mijn schoonvader en tweede kerstdag altijd bij mijn schoonmoeder omdat zij dan ook jarig is. 

Rond oudjaarsdag zijn mijn vriend en ik een aantal dagen vrij en dat word zeer waarschijnlijk heel veel klussen in ons nieuwe huisje waar we hopelijk eind januari in kunnen. December is dus echt een feestelijke maand voor ons en ik heb overal super veel zin in. Gezelligheid in huis met de kerstboom en heel veel lichtjes. 

Alvast fijne feestdagen en geniet vooral van de heerlijke lekkernijen en je familie/vrienden!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.