zondag 28 december 2014

New Home - Hoe zie ik de keuken voor me?

Vanaf het begin dat Jasper en ik op zoek gingen naar ons huisje zat ik al te zeuren over een nieuwe keuken. Al een aantal jaren heb ik een beeld voor me hoe ik het hebben wil en eindelijk is het zover mijn droom komt uit. Inmiddels hebben wij mijn droomkeuken ook gekocht bij de Ikea en deze deel ik daarom ook graag met jullie. 

Het thema word in onze keuken: Landelijk!


Dit word onze keuken. Wij hebben geen hele grote ruimte dus we moesten wel even goed passen en meten waar alles moest komen te staan. Zo heeft de gootsteen eronder twee lades en daarnaast hebben wij een vaatwasser ingebouwd. Verder moest er een mooie oven komen en een fornuis met wokbrander. De bovenkasten zijn 1 meter hoog dus ruimte genoeg om spullen in op te bergen. Een mooie lichte keuken met een eiken werkblad.


Hier een plaatje van de keuken hoe hij komt te staan in onze keuken. Achter de computer van de Ikea zijn wij een aantal uur bezig geweest om hem samen te stellen. Een paar weken terug viel mij deze keuken al op maar vorige week was ik echt verkocht. Een frisse keuken met een landelijke twist. 


Dan nog even een eye-catcher die in onze keuken komt te hangen. 60 centimeter lang bestek waar ik al een tijdje weg van ben. Daarom kreeg ik dit cadeautje ook vorig jaar kerst en komt het binnenkort in onze keuken te hangen. Verder moeten wij het servies, pannenset, bestek etc. nog allemaal aanschaffen maar hier zullen wij wel bij de Ikea voor belanden. Wel heb ik al twee verhuisdozen met frutsels om de keuken leuk aan te kleden en de keukenkastjes mee te vullen.


Dan het laminaat wat we door de hele benedenverdieping gaan laten leggen. Als je goed kijkt zie je zo nu en dan een aantal woorden of zinnen door het laminaat heen lopen. Dit vonden wij zo een apart en leuk effect geven waardoor wij er in één keer verliefd op waren.

Maandag 5 januari 2015 word waarschijnlijk onze keuken geleverd en dan mogen we hem nouja me paps hem in elkaar gaan zetten. Ik ben benieuwd hoe hij in ons huis zal gaan staan maar dat gaan we allemaal meemaken en zien.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.