maandag 29 december 2014

Review - Mona Tiramisu PuddingEen nieuwe maand dus ook een nieuwe toetje van de maand van Mona. Toen ik deze in de koeling zag staan dacht ik gelijk aan mijn zus omdat zij zo'n Tiramisu liefhebber. Zelf vind ik sinds een aantal jaar tiramisu ook erg lekker en vooral die mijn zus maakt jammie! Ik moest en zou deze Mona pudding proberen samen met paps.

Ingrediënten

Melk, suiker, slagroom, glucosestroop, koekjes (suiker, tarwebloem, rijstebloem, kippeneieiwit, bonenbloem, tarwezetmeel, aardappelzetmeel, zonnebloemolie, aroma, zout, verdikkingsmiddel: E401), 0,7% cacao, ei, malaga wijn, mascarpone (melk), melkeiwit, maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, koffie extract, palmolie, gelatine (rund), verdikkingsmiddelen: E407, E415 en E466, emulgatoren: E471 en E472a, aroma, kleurstof: E160a, stabilisator: E339

Eerste indruk

Een feestelijke pudding! Als ik aan tiramisu denk komen de lange vingers als eerste in mij op maar die verwacht ik niet door de pudding heen. De chocoladesaus zou wel een extra toevoeging geven om de smaak helemaal compleet te maken. 

Tijd om te proeven

Het duurde even voordat hij uit de verpakking kwam maar dan heb je ook wel wat. Samen met paps namen we elk een helft en daar had ik totaal geen spijt van. Wat een heerlijke volle pudding! Néé je moet geen luchtige en zachte pudding verwachten maar een pudding die goed vult. Of ik tiramisu er uit haal daar ben ik niet helemaal over uit maar hij is wel erg lekker. Hij komt heel erg in de buurt van de speculaas pudding van vorige maand.Dit is een aanrader ja zeker! Begin wel met een klein stukje want hij vult heel erg goed. Deze pudding is ook zeker geschikt voor een grotere gelegenheid met veel familie en gezelligheid.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.