donderdag 4 december 2014

Robèrt van Beckhoven opent ambachtelijke Bakker - Bij Robèrt


Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven heeft dinsdag 2 december 2014 de deuren geopend van zijn ambachtelijke bakker: Bij Robèrt. Iedereen kunt nu brood, gebak en andere bijzondere lekkernijen kopen in de gloednieuwe bakkerij. In het monumentale pand in de oude leerfabriek in Oisterwijk, waar de bakkerij gevestigd is, draait alles om ambacht. Al het brood word volgens de oude traditie gebakken door de tijd en aandacht te geven aan de ingrediënten.

Op ruim 1000m2 krijgen alle aspecten van het bedrijf hun eigen plek. Een prachtige winkel voor de verkoop van huisgemaakte producten, een grote professionele workshopruimte en een patisserie- en broodbakkerij waar je via een volledige glazen wand zo naar binnen kijkt. Open keukens zie je steeds vaker in restaurants maar een open bakkerij zie je nog niet zo vaak maar waarom eigenlijk niet? Als klant kun je komen proeven, kijken en ruiken hoe het ambachtelijke brood wordt gebakken en hoe de mooiste en smaakvolle patisserie wordt gemaakt.


Openingstijden Bij Robèrt:

Maandag - Gesloten
Dinsdag - 08:00 tot 18:00
Woensdag - 08:00 tot 18:00
Donderdag - 08:00 tot 18:00
Vrijdag - 08:00 tot 18:00
Zaterdag - 08:00 tot 17:00
Zondag - 08:00 tot 13:00

Adres Bij Robèrt:

Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk

Vanaf maart 2015 zal de workshopruimte op de eerste etage in gebruik worden genomen.

Ik zal hier zelf niet zo even heen reizen maar als ik in de buurt ben zal ik zeker even binnen wandelen. Vers en ambachtelijk brood of lekker zoete lekkernijen die zullen zeker wel te vinden zijn bij de bakkerij.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.