zondag 25 januari 2015

Buitenbeentjes kopen bij Albert Heijn!


Geen één stuk fruit of groente heeft dezelfde vorm maar zodra hij net even teveel afwijkt word hij door de supermarkten afgeschreven. Helaas want ook deze producten zijn heerlijk van smaak en buiten hun uiterlijk is er helemaal niets mis mee. Albert Heijn komt daarom nu met een buitenbeetjes pakket. Wij als klant vinden het namelijk steeds minder belangrijk hoe ons groene of fruit eruit ziet. Een kromme komkommer of een iets minder ronde kiwi zolang hij goed smaakt kunnen we het toch gewoon eten? 

Kromkommer waar ik al eerder een artikel over schreef klik hier om deze terug te lezen gebruikt ook groentes en fruit die afgeschreven worden vanwege hun uiterlijk. Ik vind het dan ook een super dat Albert Heijn een pakket gaat aanbieden met de buitenbeentjes tussen de groente en fruit. 

Wat vind je in een buitenbeentjes pakket?

- Handsinaasappelen
- Komkommers
- Winterpeen
- Paprika's 
- Appels
- Kiwi's 

Albert Heijn vult hun buitenbeentjes pakketten met de seizoensgroenten dus wie weet heb je er straks wel een paar tomaten in zitten in een vorm van een hart. Tot nu toe zijn deze pakketten alleen nog maar te bestellen via www.ah.nl waar je volop inspiratie kunt vinden om te koken met deze ingrediënten. Maar niet getreurd Albert Heijn gaat het buitenbeentjes pakket binnenkort ook aanbieden in de grotere filialen. Zodra ik er één zie staan ga ik hem zeker meenemen want waarom kijken naar het uiterlijk als de smaak lekker is. 

Inhoud buitenbeentjes pakket: ongeveer 3 kilo groenten en fruit
Prijs buitenbeentjes pakket: € 3.99 per doos

Mijn eerste gedachten bij de prijs was dat ik het reuze mee vind vallen want voor €3.99 maar liefst 6 soorten groentes of fruit te krijgen is toch een koopje. Natuurlijk moet je wel weer afwachten of het allemaal eerlijk verdeel is in het pakket maar het risico kan je zeker een keer nemen. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.