zaterdag 24 januari 2015

Foodfestival tip - Culy Food Festival 4 en 5 april 2015


Dagelijks neem ik wel even een kijkje culy.nl en dat is niet helemaal onlogisch omdat zij een inspiratiebron zijn voor mij als mede foodblogger. Toen ik gisteren zag dat zij binnenkort een Culy food festival gaan houden was ik razend enthousiast. Voor mijn mede foodlovers wil ik daarom dit festival met jullie delen want de kaarten zijn vanaf nu te koop!

Zaterdag 4 en zondag 5 april 2015 vind het Culy Food Festival plaats in de SugarCity. Zij zullen het om toveren tot een culinair walhalla waar je kunt proeven, gadget testen, hotspots ontdekken en nog veel meer. De dames van Culy zorgen er ook voor tijdens het festival dat er voor elke portemonnee iets te verkrijgen is dus niemand kan mis grijpen. 

Een kleine greep uit de culinaire stands van het festival:

- Gourmet burgers
- All-day breakfast club
- Streetfood gerechten uit Londen
- Cocktails en shakes

Maar buiten het lekker eten om kun je ook nog heel veel ander leuks doen zoals:

- Workshops volgen
- Food films
- Tips van de chef
- Boodschappen doen voor thuis

Het word zo te zien een heerlijk, smakelijk en gezellig foodfestival en wie houdt daar nou niet van? De kaarten zijn te koop op: Food festival tickets. De tickets zijn €12,- exclusief administratiekosten. Parkeerkaart is €7,-. Ook zijn er VIP-tickets te koop waarbij je twee toegangskaarten krijgt voor €24,- een parkeerkaart voor €7,- en direct 12 munten aan de deur. 

Wanneer en hoelaat: 
Zaterdag 4 april van 13:00 tot 23:00 / Zondag 5 april van 13:00 tot 22:00

Waar: SugarCity - Halfweg

Kijk voor meer informatie op www.culy.nl/festival hier komt ook al mijn informatie vandaan. Wie weet zie ik jou daar dan wel op zaterdag 4 of zondag 5 april.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.