vrijdag 23 januari 2015

Personal life - Nog 2 nachtjes en dan verhuizen!


De stress begint toch nu wel een beetje te komen want kan echt helemaal niets meer hebben. Deze week ben ik samen met mijn ouders, zus, haar vriend en Kian elke avond naar het huis geweest om de laatste dingen te doen. Ook is mijn neef nog twee dagen langs geweest overdag om mijn vader wat werk uit zijn handen te halen. Maar toch pfff.. wat ben ik blij als wij zondagavond op onze bank neerploffen en dat het er allemaal op zit. 

Vanavond gaan wij richting Hoorn om morgen daar de laatste dingen nog te regelen. In de avond weer richting Zaandam om het laatste nachtje thuis te slapen want de volgende dag staat om 9:00 mijn neef op de stoep. Op dat moment worden al mijn spullen in de vrachtwagen geladen en naar Wormerveer gebracht. Zodra dat klaar is gaan de mannen naar Hoorn om onze nieuwe meubels op te halen bij Jasper zijn oma en Jasper's dozen. Mijn bank en dressoir heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet in real life gezien dus dat vind ik wel heel spannend. 

Ik ben nu ook eindelijk een middagje lekker vrij zonder dat ik nog allemaal dingen moet regelen of kopen. Nog even door happen en dan is ons mooie huisje helemaal klaar! Door dit alles ben ik iets minder actief op mijn blog maar na de verhuizing ben ik weer volop actief!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.