maandag 12 januari 2015

Personal Life - Zondag 25 januari gaan wij verhuizen!


Yes! we weten eindelijk de dag dat wij de eerste nacht zullen door gaan brengen in ons huisje. Tot mijn verbazing vertelde mijn vader zaterdags dat hij al in één kamer laminaat had gelegd. De dag erna heeft hij samen met mijn neef en Pieter het hele huis voorzien van een laminaat. Ik ben zo blij met het resultaat het ziet er nog mooier uit dan dat ik voor ogen had. 

We hebben namelijk best een druk laminaat op de beneden verdieping maar daarin tegen zijn de meubels weer heel rustig. De mannen hebben echt hun best gedaan en ben ook echt super blij want zonder hun was het nog lang niet af geweest. Maar nu was het ook wel even kijken wanneer we dan over konden en over twee weken is het dan zover. De gedachten vind ik nog best eng maar het moet er toch ooit eens van komen.

Ik heb het namelijk al die jaren onwijs goed gehad thuis en als ik Jasper niet had gehad was ik ook zeker met heel veel plezier nog thuis gebleven. Toch is het op een gegeven moment tijd om het huis uit te gaan maar wat zal ik alles gaan missen. Geen papa die mijn bed opmaakt of mama die mijn bordje opruimt. Ja, ik ben best wel een klein beetje heel erg verwend en oké Jasper doet ook super veel voor me maar het netjes houden en opruimen moeten we toch echt zelf doen. Ik weet zeker dat het in het begin nog pittig zal zijn en ik dan bij mezelf denk woonde ik maar nog thuis maar het gaat goed komen samen met Jasper.

Zondag 25 januari gaan we dan eerst Jasper zijn spullen ophalen en een aantal meubels om daarna door te gaan naar mijn ouders voor mijn spullen. Daarna word alles gebracht naar ons huis en dan is het op een gegeven moment als iedereen weg is toch echt tijd om te beseffen we wonen nu samen. Toch ga ik nu nog even extra genieten van het leven thuis waar elke avond het eten op tafel staat en er nog heel veel voor mij gedaan word. Natuurlijk ook niet te vergeten hoe vaak mijn moeder mij even naar mijn werk brengt. Ik ben ze onwijs dankbaar voor alles maar ik moet nu op mijn eigen benen gaan staan samen met Jasper en WE CAN DO IT! maar eerst nog even twee weken bij paps en mams. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.