dinsdag 20 januari 2015

Pop-up Store Carbonell in Amsterdam


Carbonell is een gezonde olie om in te bakken, braden of om je koude salades mee op smaak te brengen. De oliën van Carbonell zitten boordevol onverzadigde vetzuren die je lichaam helpen om bijvoorbeeld vitaminen A, K, D en E goed op te nemen en bijdragen tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. 

Van 19 januari t/m 25 januari heeft Carbonell een pop-up store geopend in Amsterdam. De hele week is er van alles te doen in de pop-up store aan de Kalverstraat. 

- Proeverijen
- Kookworkshops
- Gezonde tips 
- Gepersonaliseerde fles olijfolie maken


Wil jij ook zo'n leuke gepersonaliseerde fles olijfolie laten maken ga dan even langs bij de pop-up store in Amsterdam. Via de website: www.carbonell.nl upload je een foto van je kinderen, geliefde of vriend/vriendin en schrijf je hierbij een leuke boodschap. Je hebt ook nog eens de keuze uit: Carbonell Traditioneel en Carbonell extra virgen. Zend de foto in en haal de olijfolie fles voor €3,- op in de pop-up store. 

Ook is er een leuke actie via facebook waar Carbonell dagelijks een unieke code online plaatst waarbij je iets mee kan winnen. De eerste 25 klanten op elke nieuwe dag die met deze unieke facebook code in de pop-up store komt krijgt een fles olijfolie van de eerste oogst. Wees dus actief op Facebook en ga direct naar de pop-up store om jouw fles olijfolie op te halen. 

Adres: Kalverstraat 101 in Amsterdam

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.