maandag 19 januari 2015

Review - Coca Cola life


Ik ben absoluut een Coca Cola liefhebber en ik kan me haast geen Coca Cola smaak voorstellen die ik niet eens in mijn leven heb geprobeerd. Zelf ben ik een groot liefhebber van Coca Cola light dus bied me ook zeker niet iets van een ander merk aan want ik proef direct het verschil. Sinds januari is Coca Cola met een nieuw product in Nederland gekomen namelijk Coca Cola life.

Coca Cola life is gezoet met een mix van suiker en zoetstoffen uit het plantje stevia. Een blikje van 330ml Coca Cola life bevat 89 calorie├źn. Je herkent Coca Cola life aan de groene verpakking die om elk flesje of blikje gewikkeld is. Coca Cola life is te koop in verschillende verpakkingen namelijk:

- Tray blikjes van 330ml
- Blikjes van 330ml
- Fles van 500 ml
- Fles van 1,5 liter

Het halve liter flesje van Coca Cola life is een zogenaamde PlantBottle-fles dat bevat tot 22.5% plantaardig materiaal en bestaat voor 25% uit gerecycled plastic. Alle verpakkingen zijn volledig recyclebaar en zowel het blikje van 330ml als de flessen van 1,5 liter bevatten gerecyclede materialen.


Hoe smaakt het?

Ik heb een blikje van 330ml gekocht en een flesje van 500ml omdat ik zelf vind dat Coca Cola uit een flesje of blikje weer anders smaakt maar dat is bij Coca Cola life niet het geval. Helaas is dit absoluut niet mijn smaak waar is de prik gebleven? Ik mag dit eigenlijk niet zeggen maar ik vond de Coca Cola life naar Pepsi smaken en dat is zo fout. Verder zat er weinig smaak aan en leek het of je de cola een paar uur al open heb staan en de prik verdwenen is. Voor mij is dit dus echt een tegenvaller maar wie weet is het wel wat voor jou.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.