dinsdag 27 januari 2015

Review - McDonalds Big Tasty Chicken


Als ik bij de McDonalds kom bestel ik altijd standaard het zelfde namelijk een Chicken Sensation. Néé je maakt mij echt niet blij met de burgers van McDonalds maar de kip producten daarin tegen vind ik echt super lekker. Jasper heeft mij al meerdere malen proberen over te halen om de Big Tasty te proberen maar stug bleef ik néé zeggen tot nu hij in een chicken variant is. Vorige week was ik samen met mijn zus even bij de McDonalds en toen besloot ik de stoute schoenen maar eens aan te doen om hem te gaan proeven.

Eerste indruk

Mijn zus nam de Big Tasty met een vleesburger die zit een rood doosje en de Big Tasty Chicken heeft een groen doosje. Mijn opmerking was gelijk: Oh ik heb een groene burger en die is dus gezonder. Natuurlijk is dat niet helemaal het geval want McDonals is niet goed voor je maar wel leuk dat ze een aanpassing in het doosje hebben gedaan. Dan de burger zelf want dat is het belangrijkste die vond ik er heerlijk uit zien want hij was goed belegd, absoluut geen €1,- burgertje.

Tijd om te proeven

Die eerste hap vind ik altijd het lastigste omdat de burger zo mega groot is maar ook vond ik de eerste hap absoluut niet lekker. Ik heb mezelf toch gepusht om de burger een kans te geven dus op naar hap twee. Toen begon ik de burger al meer te waarderen alleen de saus vind ik heel erg naar een saus smaken van de BurgerKing dus dat was wel even gek. De kipburger is super lekker wanr die komt heel erg in de buurt van de chicken sensation. Doordat de saus een wat sterkere smaak heeft is dit wel een burger waar je moet van houden want dit kan nogal overheersend worden met de kipburger. Uiteindelijk heb ik hem wel heerlijk op gesmikkeld alleen ga ik de volgende keer toch weer voor mijn vertrouwde chicken sensation.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.