zaterdag 17 januari 2015

Review - Mona Apfelstrudel pudding met vanillesaus


Het is weer tijd voor een nieuwe Mona toetjes van de maand en deze maand is het de apfelstrudel pudding met vanillesaus. Apfelstrudel is heerlijk als het op de juiste manier gemaakt word en in combinatie met een bolletje vanille ijs is het perfect. Daarom toen ik zag dat Mona besloten heeft om een vanillesaus te combineren met de apfelstrudel pudding leek mij dit een goede zet. Het toetje van de maand is geïnspireerd door de hoge bergen, sneeuw en wintersporters. 

Ingrediënten:

Melkroom, suiker, 6,8% vruchten (5,8% appel, 1% rozijnen), maltodextrine, glucose( fructose)stroop, melkeiwit, gemodificeerd maïszetmeel, palmolie, gelatine (rund), verdikkingsmiddelen: carrageen, xanthaangom en E466, emulgatoren: E471 en E472a, aroma, kaneel, kleurstoffen: annatto en bètacaroteen, stabilisator: E339.

Eerste indruk

Vrolijk en frisse uitstraling. De verpakking heeft wel een boeren uitstraling om hem zo op de picknicktafel te zetten op het platteland. Je ziet duidelijk de gele vanillesaus aan de onderkant van de pudding en voor de rest is de pudding zelf licht van kleur. 

Tijd om te proeven

Oké er zitten dus best nog wel flinke stukken appel en rozijntjes door de pudding heen en daar houd ik niet zo van. Bij de eerste hap denk ik gelijk aan de appeltaartpudding die Mona ook in hun assortiment heeft dus niet echt vernieuwend. Helaas ben ik echt geen liefhebber van rozijnen en zodra ik er één in mijn mond krijg eet ik niet meer verder. Dit was dus ook het geval bij de apfelstrudel pudding. Het is gewoon niet mijn ding al vond ik de vanillesaus wel echt heerlijk dus geef mij maar een lekkere vanillepudding haha. Helaas is dit toetje van de maand geen favoriet van mij maar houd je van appels, rozijnen en appeltaart dan zou ik hem zeker eens gaan proberen. Volgende maand zal het Mona toetje van de maand iets met Spanje te maken hebben dus wat zal dat gaan worden?


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.