vrijdag 2 januari 2015

Terugblik 2014!

Januari - Hier begonnen we met het idee om te gaan afvallen! Het ging allemaal de eerste weken goed maar de rest van het jaar kwam ik er niet lekker in te zitten waardoor ik nu weer terug bij af ben. In deze maand begon ik ook met mijn Weightwatchers eetdagboek waar ik jullie dagelijks mij eetpatroon liet zien met de hoeveelheid ProPoints.
Februari - Samen met mijn zus en moeder zijn we naar de huishoudbeurs geweest en nadat ik hier een artikel over had geschreven gingen mijn statistieken in een pijl omhoog. Ook besloot ik hier om mijn nagelstyling opleiding te starten waar ik toen heel actief mee begon maar nu ook even op een laag pitje stond. Het is wel de bedoeling zodra we in het nieuwe huis zitten dat ik er echt iets mee ga doen want heb ook al een uitnodiging binnen voor een praktijkdag. Het hardlopen besloot ik ook maar eens te gaan proberen en na meerdere pogingen doe ik het nu nog steeds niet *oeps*.Maart - Doordat ik mij had aangemeld bij Optimel werd ik opeens verrast met een pakket Griekse Stijl omdat ik ambassadeur was geworden. In dit pakket zat van alles: schaaltjes, lepeltjes, kwark, yoghurt etc. Halverwege de maand kreeg ik een super leuke uitnodiging van een pr bureau om aanwezig te zijn bij het Mora event. Hier heb ik een super leuke avond gehad en daarna werden we verwend met een snackpakket + airfryer een avond om niet te vergeten. Helaas was dit ook een verdrietige maand omdat mijn oma was overleden en een aantal dagen ging Jasper zijn opa er achterna.April - Dit is de maand waar mijn hairextensions er eindelijk uit gingen en daar was ik erg blij mee. Mijn haar was prachtig lang en vol maar de laatste maand zag het er gewoon niet meer mooi uit dus was het tijd om weer terug naar mijn eigen haar te gaan. Ook gingen wij na een jaar weer eens samen op vakantie naar Centerparcs Eemhof waar we samen een lekkere midweek hebben gehad.Mei - Voor het eerst gingen mijn zus en ik eens naar een Beautygloss party en wij hadden hele hoge verwachtingen maar waren er ook al snel overuit dat we beter voor de 18+ editie hadden moeten gaan. Verder was het wel een gezellige en geslaagde dag met volle tassen leuke spulletjes. Ook begon ik wat serieuzer om te gaan met de lay-out van mijn blog waar ik overigens nog steeds niet geheel tevreden over ben maar dat gaat helemaal goed komen.Juni - We hadden een heerlijke zomer met veel mooie dagen waardoor we ook regelmatig de barbecue hebben aangezet en gezellig gegeten hebben. Verder stond mijn blog op dat moment even op een laag pitje omdat ik niet echt wist wat ik echt wou gaan doen ermee.Juli - Samen met mijn schoonfamilie gingen we dit jaar een weekje naar België helaas viel het huis in mijn ogen erg tegen en hadden we veel slechte dagen maar het winkelen in Luxemburg was weer een groot succes. Natuurlijk mag 23-07 niet missen in dit rijtje omdat Jasper en ik toen alweer 3 jaar samen waren! Einde van de maand zijn mijn moeder, zus en ik voor Moederdag nog even gaan Hightea-en bij Wonders wat onwijs lekker was en ik iedereen aanraad om eens te gaan doen.Augustus - Dit was de maand waar Jasper en ik serieus begonnen te praten over het kopen van een huis en hierdoor begon het balletje steeds meer te rollen. Gesprek bij de hypotheker en de huizenjacht ging van start. Augustus is ook de maand waar ik dit jaar 22 kaarsjes uit mocht blazen.September - Het bieden en kijken naar huizen ging maar door en het leek een lange zoektocht te gaan worden. The Sims 4 kwam deze maand ook uit en de eerste dagen speelde ik het heel actief en nu heb ik er al een aantal maanden niet meer naar omgekeken maar dat heb ik wel vaker met The Sims. Het ene moment speel je heel vaak en het andere moment maanden niet.Oktober - Eindelijk maakte ik de Jamie Oliver Turkse pizza en wat was hij lekker! Nieuwsgierig? kijk dan even op mijn artikel waar ik het recept post. Ik besloot in oktober ook te gaan voor een badpak in plaats van een bikini dit was wel een stap voor mij maar achteraf was ik er super blij mee. Jasper en ik besloten om weer eens te gaan eten bij de wok waar wij één van onze eerste dates hadden. Het mooiste gebeurde op 23 oktober want wij kochten mondeling ons huisje!November - Een maand van veel gestress vanwege het huis! Maar ook een gezellige week in Centerparcs de Vossemeren samen met de familie. De eerste van de maand gaven mijn moeder en ik de babyshower voor mijn zus en wat was dit een geslaagde dag vol lekkere hapjes, gezelligheid en cadeaus. Ook werd mijn neefje Nick 1 jaar!December - Dit is een hele drukke maand geweest! In afwachting tot het definitieve akkoord van onze hypotheek, langs de notaris en 16 december kregen wij eindelijk de sleutels. In de tussentijd werd mijn neefje Kian nog geboren die 1 week en 1 dag te vroeg kwam. Helaas ging Jasper zijn auto stuk en was hij ook klaar voor de schroothoop. Daarom hebben wij nu een Peugeot 108 gekocht die wij begin van Januari zullen gaan krijgen. Het huis schiet ook al aardig op want elk uurtje wat we vrij hebben gebruiken we om te klussen.


***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.