woensdag 28 januari 2015

Tips voor een valentijnsontbijt

Wil jij jouw vriendin of vriend verassen met een ontbijtje op bed met Valentijnsdag dan heb ik een aantal tips voor jou vandaag om een lekker ontbijtje te maken. Tijdens deze dag wil je natuurlijk wat speciaals doen dus een simpel ontbijtje op bed daar gaan we vandaag niet voor maar het mag wat luxer zijn.

1. Een lekker drankje

Laten we beginnen met een heerlijk glas rosé prosecco of een frambozen smoothie. Zorg ervoor dat je drankje al de kleur van de liefde uitstraalt want daar pak je jouw geliefde al helemaal mee in. Natuurlijk kun je ook voor een ander glas bubbels gaan zoals champagne om het helemaal een luxe uitstraling te geven. Ook een glas verse jus d'orange is altijd een goed begin.


2. Pannenkoekjes

Maak een paar kleine ontbijt pannenkoekjes en serveer deze met aardbeien en slagroom. Ook kun je gaan voor de gezondere variant om banaan-ei pannenkoekjes te maken maar of je vriend/vriendin hierop zit te wachten dat weet jij het beste.


3. Broodjes

Een saaie snee boterham zal jouw vriend of vriendin niet heel vrolijk van word pak het allemaal even wat groter uit. Neem lekkere broodjes ga dus vroeger uit je bed om langs de supermarkt te gaan of ze zelf af te bakken.

- Chocolade croissant
- Pistolet wit en meergranen
- Sesambolletjes
- Croissant


4.. Beleg

Om het helemaal af te maken maak van je gekookte eitje een hartje maar hoe moet je dit doen? Hieronder heb ik een filmpje toegevoegd waar het stap voor stap word uitgelegd. Maak buiten het eitje om nog de keuze uit lekker zoet en hartig beleg. Denk aan jam, chocoladepasta, kipfilet, rosbief of zalm. Je kunt het zo luxe maken zoals jij wilt.


Wil je jouw ontbijt helemaal compleet maken doe er dan een mooie rode/roze of witte roos bij. Misschien als je dit voor je vriend doet kan je dit weg laten maar dat weet jij het beste. Het is vooral het belangrijkste dat je het ontbijt geeft om je vriend of vriendin te verassen en hoe je het dan ook aanpakt hij of zij zal het zeker waarderen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.