vrijdag 16 januari 2015

Weightwatchers we mogen weer eten - week 1


Woensdag 7 januari 2015 was het weer zover om naar de Weightwatchers cursus te gaan. Dit jaar hebben wij besloten om niet naar de cursus op donderdag te gaan in Zaandijk maar op woensdag in Wormerveer. Natuurlijk is dit heel praktisch omdat ik straks in Wormerveer woon maar wij waren ook een beetje klaar met de cursus in Zaandijk. In het jaar dat wij bezig waren zijn er al 3 andere Weightwatchers coaches geweest dus echt motiverend was het niet meer. In Wormerveer zijn wij er weer helemaal voor gegaan met een super leuke coach die zich erg verdiept in elke cursist. 

Zoals elk jaar heeft Weightwatchers weer een nieuw thema. Vorig jaar was het Powerstart en nu "Mogen we weer eten". Het is nog steeds punten tellen maar je kunt je nu richten op een bepaald thema. 

- Niet tellen
- Brood en pasta
- Vlees en vis
- Veggie

Bij elk thema horen een hoop recepten die het jou makkelijker maken om het programma te volgen. We zijn nu bezig met de tweede week dus echt nog veel over het nieuwe concept is er niet bekend maar het klinkt allemaal een stuk beter. Voor iedereen is er wel een pad om te volgen.

Inmiddels heb ik mijn eerste weegmoment ook alweer achter de rug en met een mooi resultaat. Er was maar liefst 1.4 kg af in de eerste week. Super blij hier natuurlijk mee omdat ik vorig jaar best in een dipje zat maar ik heb het gevoel dat ik er nu wel weer lekker in zit. Wekelijks zal ik weer een kleine update geven over het thema van de nieuwe week en mijn weegmoment. Op naar een gezond en slanker 2015!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.