maandag 19 januari 2015

Zussen bloggen over ..


Vandaag is de release van de blog die ik samen met mijn zus Amanda ben gestart!Mijn zus kwam van de week met een idee om samen te gaan bloggen omdat je soms moment heb dat je weinig tot geen tijd hebt en dan kan de ander dit opvullen met haar artikel. Natuurlijk blijft mijn blog gewoon bestaan want die is mijn persoonlijke foodblog en die kan ik niet meer missen.

Op zussenbloggenover zal je van alles tegen komen komen over baby's. onszelf, beauty, lifestyle en natuurlijk ook wel eens een artikel over eten of drinken. Wij zullen bloggen over alles wat wij leuk vinden om met jullie te delen en dagelijks zal er een artikel van mijn zus of mij online komen. Ben je nieuwsgierig geworden vandaag vind je het artikel waar wij ons voorstellen dus neem gerust even een kijkje.

Een nieuwe stap in de bloggers wereld maar ook een leuke stap samen met mijn zus!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.